Başkan Eşki: Engelli kardeşlerimizin yanında olacağız

Başkan Eşki: Engelli kardeşlerimizin yanında olacağız

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Engelliler Haftası'nda, 57. Topçu Tugayı'nda düzenlenen temsili yemin törenine katıldı. Başkan Eşki, “Engelli kardeşlerimizin yanında olacağız” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda, 57. Topçu Tugayı'nda düzenlenen temsili yemin törenine katıldı. Engelli bireylere her daim destek olacaklarını belirten Başkan Eşki, törene ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda, 57. Topçu Tugayı'nda düzenlenen temsili yemin törenine katıldık. Bu anlamlı etkinlikte, engelli kardeşlerimizle bir araya gelmek ve onların yanında olmak büyük bir gurur ve mutluluk kaynağıydı. Engelli kardeşlerimizle birlikte olmak, onların güçlü yanlarını görmek ve destek olmak hepimiz için önemli bir sorumluluktur” notunu düştü.

ok1.jpeg

ok2.jpeg

Başkan Eşki, güçlü Bornova için emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, belediye ekipleri tarafından yapılan yol ve asfalt serimi çalışmalarını yakından takip etti. Eşki, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Güçlü Bornova için çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Asfalt seriminden temizlik çalışmalarına, kaldırım işgalleriyle mücadeleden yenileme işlemlerine kadar her konuda sizler için çalışıyoruz. Güneş doğmadan başlayan mesaimiz, Bornova'nın her köşesine umudu ve mutluluğu taşıyacak” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.