Başkan Kınay: Belediyemiz bünyesinde Engelli Köyü oluşturacağız

Başkan Kınay: Belediyemiz bünyesinde Engelli Köyü oluşturacağız

Karabağlar sınırlarında bulunan Sadettin Tezcan Özel Eğitim Meslek Okulu'nun “özel” öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay'ı ziyaret etti. Başkan Kınay, "Belediyemiz bünyesinde Engelli Köyü oluşturacağız" dedi.

Sadettin Tezcan Özel Eğitim Meslek Okulu'nun “özel” öğrencilerinin ziyaretinde, Okul Müdürü Hakan Emrah Bodur, Müdür Yardımcıları Tolga Leblebici ve Seda Türker'le öğrenciler Salih Özkan, Ege Kırkık, Elif Nur Koçyer yer aldı. Müdür Bodur, okullarında meslek eğitimi gören özel gereksinimli 106 öğrenci bulunduğunu belirterek, “Bizim desteğe ihtiyacımız var. Bu anlamda Karabağlar Belediyesi'ni her zaman yanımızda görüyoruz. Okulumuzda geri dönüştürülebilir her şeyi değerlendiriyoruz. Çocuklarımız, bu atıklardan yaptıkları eserleri, 17 Mayıs'ta Kültürpark'ta açılacak ve 10 gün sürecek sergide İzmirlilerle buluşturacak. Programınızın uygun olması durumunda sizleri de davet ediyoruz” dedi.

ozel-cocuklardan-baskan-kinaya-ziyaret-1.jpeg

KINAY: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Başkan Kınay da verdikleri emekler için eğitimcileri kutladı ve çocuklara anlamlı armağanları için teşekkür etti. Geri dönüştürebilir malzemelerle yapılan eserlere özellikle değer verdiğini belirten Başkan Kınay, “Yaklaşan 5 Haziran Dünya Çevre Günü için ortak bir etkinlik yapabiliriz. En kısa sürede okulunuzu da ziyaret etmek isterim. Karabağlar Belediyesi olarak engelli bireylerimizin istihdamına yönelik özel çalışmalar gerçekleştirecek ve belediyemiz bünyesinde bir engelli köyü oluşturacağız. Çünkü hayatın içinde olmaları, kendi ayakları üzerinde durmaları gerekiyor. Bu konuda üzerimize düşeni yapacağız” dedi. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Kınay, okulda yaptıkları eserler ve hangi malzemeleri kullandıkları konusunda öğrencilerden bilgi aldı.

ozel-cocuklardan-baskan-kinaya-ziyaret-3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.