Başkan Kınay: Karabağlar’da engelleri kaldıracağız

Başkan Kınay: Karabağlar’da engelleri kaldıracağız

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, ‘Bizim Engelliler Haftası Turnuvamız’ etkinliğine katıldı. Başkan Kınay, “Karabağlar’da engelleri kaldıracağız” dedi.

MEDYA EGE – Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Karabağlar İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile birlikte Kent Konseyi Engelli Meclisi tarafından düzenlenen ‘Bizim Engelliler Haftası Turnuvamız’ Bocce Spor Oyunları etkinliğine katıldı. Karabağlar’da engelleri kaldıracaklarının altını çizen Kınay, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Karabağlar İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile birlikte Kent Konseyi Engelli Meclisimiz tarafından düzenlenen ‘Bizim Engelliler Haftası Turnuvamız’ Bocce Spor Oyunları etkinliğine katılarak özel sporcularımıza ödüllerini verdik. Engellerin ortadan kalktığı bir Karabağlar için özel gereksinimli dostlarımızın yanında olarak, onların hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

1-006.jpeg

2-005.jpeg

Başkan Kınay, ardından Sadettin Tezcan Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı “Doğadan Sanata” adlı sergiyi ziyaret etti. Kınay, o anları “Sadettin Tezcan Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerimizin çalışmalarının yer aldığı ‘Doğadan Sanata’ adlı sergiyi ziyaret ettik. Karabağlar’da çocuklarımız ve gençlerimiz için engelleri kaldırdığımız projeleri birlikte hayata geçireceğiz” notuyla sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

3-003.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum