İzmir'de 'Festiwell 2024' coşkusu

İzmir'de 'Festiwell 2024' coşkusu

İyi Yaşam Rotary Kulübü tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile düzenlenen “Festiwell 2024”, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda İzmirlileri en iyi gün ile buluşturacak.

İyi Yaşam Rotary Kulübü tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile TEV (Türk Eğitim Vakfı) yararına gerçekleştirilen “Festiwell 2024”, 18 Mayıs 2024 tarihinde Tarihi Havagazı Fabrikası’nda İzmirlileri en iyi gün ile buluşturacak.

Sağlık, esenlik, mutluluk ve iyi yaşam bilincini topluma yaymayı amaçlayan “Festiwell 2024”ün programında; kişisel gelişim sohbetlerinden yoga, nefes çalışmalarına, pilates ve zumba gibi çeşitli aktivitelere kadar birbirinden önemli etkinlikler yer alıyor.

METİN HARA FESTİWELL 2024’DE İZMİRLİLERLE BULUŞACAK

Toplumda sağlıklı yaşam bilincini artırmayı ve herkesin erişimine açık olacak şekilde yaymayı hedeflediklerini belirten İyi Yaşam Rotary Kulübü Başkanı Gül Çukur “İçinde yaşadığımız dünyada dışsal etkenler, yaşadığımız sorunlar iyi olma halinden bireyleri uzaklaştırıyor. Sağlıklı ve mutlu olmanın en önemli adımı ise “iyi olma hali” biz de kulüp olarak uzun zamandır bu alanda uzman kişileri bir araya getirmek ve festival kapsamında İzmir ile buluşturmak amacı ile çalışıyoruz. Festivalimiz Türk Eğitim Vakfı aracılığı ile burs imkanı ile desteklemeyi amaçlıyor. Tarihi Alsancak Havagazı Fabrikası'nda 18 Mayıs 2024 tarihinde saat 09.00’da başlayacak ve akşam saatlerine kadar iki sahnede gerçekleşecek etkinliklerle dolu bir gün boyunca katılımcıları ağırlayacak” dedi.

TEV Yönetim Kurulu Başkanı Gülnur Soybayraktar, İyi Yaşam Rotary Kulübü ile yaptıkları bu işbirliğinden duyduğu memnuniyeti ve kendisinin de inandığı gönül verdiği eğitim ve iyi yaşama böyle bir etkinlik ile katılmaktan duyduğu memnuniyeti anlattı. TEV Onursal Başkanı Berkay Eskinazi iş yaşantısının ardından pek çok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak görev aldığını fakat onursal başkanı olduğu TEV’in yerinin kendisinde çok ayrı olduğunu ifade ederek ilki düzenlenen iyi yaşam festivalinin herkese iyi gelmesini istediğini ifade etti.

"İYİ OLMA HALİ BÜTÜNSEL’DİR"

Sağlık, mutluluk ve iyi yaşam bilinciyle toplumu dönüştürmek ve farkındalık yaratmak amacı ile tematik olarak kurulan bir Rotary Kulübü olduklarını belirten Çukur, “İyi ve mutlu yaşamın ilk adımı kişinin kendisinde başlar. Dış faktörlerden bağımsızdır ve temelinde içsel uyum, olumlu düşünce, inançlar, kendini kabul, hedef belirleme, belirlenen hedefleri başarma, kişisel gelişim, duygusal bağlılık, bağ kurma ile tüm bunları destekleyen sağlıklı ilişkiler, sosyal çevre kişinin içinde bulunduğu dünyada yaşadığı zorluklar ile başa çıkmasını ve bireyden topluma yayılan bir iyi olma halini sağlar. Biz de bu noktadan hareket ile iyi olma halinin önemine dikkat çekmek istedik ve bütünsel bir program hazırladık. Tüm İzmirlileri birlikte iyi olma haline ve öğrencilere burs imkanı yaratarak daha iyi bir dünyanın parçası olmaya bir adım atmak için 18 Mayıs 2024 tarihinde İzmir Alsancak Havagazı Fabrikası'na bekliyoruz kayıt linkimiz www.festiwell.com.tr dir” dedi.

izmir-yilin-en-iyi-gunune-hazirlaniyor-foto4.jpg

FESTİWELL 2024 PROGRAMI

Açık Hava Sahnesi

09.00 Kapı Açılışı - Swiss Otel Zumba Ekibi

10.30 Yoganın Bestesi ile Yoga Zamanı

11.15 Mehtap ile Yüz Yogası

11.30 Açılış Konuşmaları

12.00 Burcu ile Dans Meditasyonu ve Beden Farkındalığı

12.30 Clara Navaro Saul ile Nefes

13.00 Selen Karabulut ile Şifa Çanakları

16.30 Fahri Özdalak ile Pilates

17.00 Gülnur Soybayraktar ile Yoga

18.00 Bir Dünya Kadınlar Korosu

19.00 Kapanış Seramonisi

Wellbeing Stüdyo

11.15 Diyetisyen Tuğçe Tunçtürk - Duygusal Açlık

12.00 Fonksiyonel Tıp ile Sağlıklı ve Uzun Yaşam Op. Dr Birdal Tosyalı Çetinol - Prof. Dr Deniz Özzeybek

13.30 Nedim Atilla GDG - Atatürk Gençlerin İyi Yaşamasını İstiyordu

14.00 Metin Hara

15.00 Astroloji Gurusu Duygu Demir ile Zenginliğin Gezegeni Jüpiter

16.00 Kalbini Sev Kilonu Koru - Prof Dr Erdem Özel

16.30 “Zihinsel İyi Oluş Yolu: Ağlarımız ve Bağlarımız” Uzm.Psikolojik Danışman Tuğba Güreli

17.30 Elif Skarsgard ile Aroma Terapi, Kadınlar ve Koku

festiwell-foto-afis.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.