10 Günde 10 Oyun büyük ilgi gördü

10 Günde 10 Oyun büyük ilgi gördü

Selçuk Belediye Tiyatrosu “10 Günde 10 Oyun” Projesi sona erdi. Proje kapsamında 2000 seyirciye ulaşan Selçuk Belediye Tiyatrosu, önümüzdeki aylarda bir tiyatro festivaline hazırlanıyor.

Selçukluları tiyatroyla buluşturan Selçuk Belediye Tiyatrosu 1 Temmuz itibariyle 10 Günde 10 Oyun Projesi Midas’ın Altınları oyunuyla başladı. On gün boyunca Acil Servis, Öksüz Kız, Yalancının Mumu gibi oyunları sahneye koyan Selçuk Belediye Tiyatrosu ilk kez bir dönem oyunu olan Moliere tarafından yazılan Kadınlar Mektebi’ni de sahneye koydu. Bir dizi oyuncusuna da ilk kez yer veren Selçuk Belediye Tiyatrosu Oyuncu Tevfik İnceoğlu’nu da Kadınlar Mektebi adlı oyunda konuk oyuncu olarak ağırladı.

Selçuk Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Erol Namdar 10 oyunun 8’inde rol aldı. Toplam 46 kişinin rol aldığı oyunlar 14 saatten fazla süre Selçuklular’a tiyatro keyfi yaşattı. Seyircinin  ilgisinden oldukça memnun olduğunu dile getiren Selçuk Belediye Tiyatrosu Genel Yönetmeni Erol Namdar önümüzdeki aylarda Selçuk’ta bir tiyatro festivali düzenlemeyi amaçladıklarını belirtti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.