14.LOJİSTİK VE TEDARİK ZİNCİRİ KONGRESİ BAŞLIYOR

14.LOJİSTİK VE TEDARİK ZİNCİRİ KONGRESİ BAŞLIYOR

14. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi Lojistik Derneği (LODER), Ege Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü ve A.B.D. Georgia State Üniversitesi işbirliği ile 1-2 Aralık 2016 tarihlerinde İzmir’de Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde...

Kongrenin amacı; birçok disiplinden akademisyen ve uygulama alanında çalışanları bir araya getirerek lojistik ve tedarik zinciri yönetimi alanındaki son gelişmeleri tartışacakları ve bilgi alışverişinde bulunacakları bir ortam oluşturmaktır. İki gün sürecek olan kongrenin ilk gününde Georgia State Üniversitesi’nden Prof. Dr. Sevgin Eroğlu ile Viyana Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Numan Durakbaşa’nın, aralarında bulunduğu çok değerli konuşmacılar ile gerçekleştirilecek açılış oturumu, paneller ve oturumlar yer alacaktır.
1 Aralık günü saat 10:00 da açılış oturumu gerçekleştirilecek ve konuşmacı ve oturumlarla ilgili detaylı bilgiye lm-scm2016.com bağlantısından ulaşabilirsiniz. Kongrenin kamuoyuna ve hedef kitleye duyurulması konusunda vereceğiniz destek için teşekkürlerimi sunarım.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.