‘15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve İletişim’ konulu özel sergi

‘15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve İletişim’ konulu özel sergi

Türk Telekom’un "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve İletişim" temasıyla düzenlediği resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında finale kalan öğrencilerin eserleri Türk Telekom İzmir Bölge Müdürlüğü Konak Hizmet ve Santral Binası’nda ziyaretçilere açıldı.

“Türk Telekom Okulları’nda öğrenim gören öğrenciler tarafından hazırlanan “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve İletişimi” yarışmasında 140 eser arasında resim kategorisinde birinci olan çalışma, İzmir Bölge Müdürü Timur Sevim tarafından İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a hediye edildi.”


Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, Türkiye çapında 53 Türk Telekom Okuluna verdiği desteğin yanı sıra, öğrencilerin sanat ve sosyal alanda gelişimleri için de çeşitli organizasyonlar düzenlemeye devam ediyor. Türk Telekom okulları arasında 5 yıldır düzenlenen geleneksel Türk Telekom Okulları Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışması, bu yıl “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve İletişim” temasıyla gerçekleştirilmiş, 15 Temmuz’u çocuk gözüyle yansıtan yarışmada Türkiye’nin farklı illerinde yaşayan yüzlerce çocuk ve genç darbenin hayatlarına nasıl etki ettiğini eserleriyle anlatmaya çalışmıştı. 


Türk Telekom Okulları’nda öğrenim gören öğrenciler tarafından hazırlanan resim, müzik ve şiirden oluşan 140 eser Türk Telekom İzmir Bölge Müdürlüğü Konak Hizmet ve Santral Binası’nda ziyarete açıldı. İzmir Valisi Erol Ayyıldız, serginin açılış gününde Türk Telekom İzmir Bölge Müdürü Timur Sevim ve Tesis Yönetimi Direktörü Ünal Sade ile birlikte resim sergisini ziyaret etti. İzmir Bölge Müdürü Timur Sevim, ziyaret sırasında resim kategorisinde 1. olan esere ait tabloyu İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a hediye etti. 
Sergi 14 Aralık Cuma gününe kadar İzmirliler’in ziyaretine açık olacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.