15 Temmuz, Necip Milletimizin Zaferidir

15 Temmuz, Necip Milletimizin Zaferidir

Ülkü, “Halkımız 15 Temmuz’un yıldönümünde vatanına, toprağına, bayrağına olan bağlılığını, hiçbir gücün ülkemizi yıkamayacağını bir kez daha gösterdi. 15 Temmuz, necip milletimizin zaferidir” dedi.

15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin 1'inci yıldönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamalarına katılan MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, “Halkımız 15 Temmuz’un yıldönümünde vatanına, toprağına, bayrağına olan bağlılığını, hiçbir gücün ülkemizi yıkamayacağını bir kez daha gösterdi. 15 Temmuz, necip milletimizin zaferidir” dedi.

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü ve üyeleri ellerinde Türk bayraklarıyla, Cumhuriyet Meydanı’ndan Konak Saat Kulesi Meydanı’na kadar süren Milli İradeye Saygı Yürüyüşüne katıldı. Ülkü, kutlamalar kapsamında 16 Temmuz sabahına kadar süren Konak Saat Kulesi Meydanı'nda tutulan Demokrasi Nöbetinde hazır bulundu, vatandaşlarla kucaklaştı. Tüm şehitlerimize ve gazilerimize ülkece minnettar olduklarını belirten Ülkü, “Bu millet, vatanına, toprağına, bayrağına bağlılığıyla, bizi hiçbir gücün yıkamayacağını tüm dünyaya gösterdi. Bundan sonra her 15 Temmuz’da şehitlerimizi minnetle, şükranla anacağız. Ve her seferinde meydanları doldurarak tüm dünyaya birlik ve beraberliğimizi haykıracağız” dedi. Ülkü, İzmir Valisi Sayın Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek, vatan ve milletimiz için MÜSİAD olarak üzerlerine düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduklarını ifade ettiklerini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.