"16 NİSAN’DAN SONRA DEVLET ARTIK MİLLETİN OLACAK"

"16 NİSAN’DAN SONRA DEVLET ARTIK MİLLETİN OLACAK"

Referandum öncesi çalışmalara hız veren kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “15 Temmuz’dan sonra devletin yarısını geri aldık. 16 Nisan’dan sonra devlet artık milletin olacak” dedi.

 

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Atatürk Mahallesinde bulunan Bayrak ilesine misafir oldu. 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi ev ziyaretleri gerçekleştiren Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Atatürk Mahallesinde bulunan bir eve konuk oldu. AK Parti ilçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, Kadın Kolları Başkanı Çile Özkul ve AK Partili Belediye Meclis Üyesi Veysel Ağmil ile birlikte mahalle sakinleri ile biraraya gelen Başkan Uğurlu, kadınlar ve erkeklerle ayrı ayrı biraraya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Vatandaşların kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını yanıtlayan Uğurlu, kentsel dönüşümün kendisi için çok büyük sıkıntı olduğuna vurgu yaparak, Kemalpaşalıların rahatı ve huzuru için elini taşın altına koyduğuna dakkat çekti. Kentsel dönüşüm ile hak sahiplerinin daha modern ve elverişli evlere sahip olacaklarını hatırlatan Başkan Uğurlu, “Herkes şunu iyi bilmeli ki Kemalpaşa Belediyesi olarak bu yükün altına girmemizin tek sebebi adeta kambur haline gelmiş bu sorunu ortadan kaldırmak istiyoruz. Tek amacımız sizlerin modern bir ilçede modern konutlara sahip olmanızdır. Benim sizlerden ricam kara propaganda yapanlara inanmayınız. Ben bütün samimiyetimle bı işin sizler için hayırlı olacağını söylüyorum” ifadelerini kullandı.

16 NİSAN’DAN SONRA DEVLET MİLLETİN OLACAK

Vatandaşların sorularını yatıladıktan sonra 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ve Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Uğurlu şöyle konuştu: “ 15 Temmuz’dan sonra devletin yarısını geri aldık. 16 Nisan’dan sonra devlet artık milletin olacak. Bakınız Hollanda’da yapılan o demokrasi dışı hareketler ortadadır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız sınır dışı edildi. Referandum için hayır kampanyası yürütüyorlar. Çünkü onlar biliyor ki Türkiye büyürse, bütün İslam alemi büyür ve Müslümanlar dünyaya hükmeder. Korkuları bu… Devletimiz Hollanda’ya gereken cevabı verecektir. Ama biz başta Hollanda olmak üzere bütün Avrupa ülkelerine cevabı sandıkta vereceğiz. Onun için kararmız evet olmalı. Batılın değil hakkın ve halkın galip gelmesi için 16 Nisan’da evet demeliyiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.