23 NİSAN AGORA'DA COŞKUYLA KUTLANDI!

23 NİSAN AGORA'DA COŞKUYLA KUTLANDI!

Agora Alışveriş Merkezi,’nde bayram coşkusu minik öğrencilerin keyifli gösterileri ve çocuk etkinlikleri ile doyasıya kutlandı.

Agora Alışveriş Merkezi,’nde bayram coşkusu minik öğrencilerin keyifli gösterileri ve çocuk etkinlikleri ile doyasıya kutlandı. 7’den 70’e herkes Agora Alışveriş Merkezi’nin dağıttığı Türk bayrakları ile 23 Nisan’ı coşkuyla karşıladı.

23 Nisan’da Çocuklar Agora Alışveriş Merkezi’nde Eğlendi!

Agora’daki 23 Nisan organizasyonu, İzmir’in başarılı okullarından, İtü Geliştirme Vakfı Okullarının katılımı ile gerçekleşti. Agora Alışveriş Merkezi A blok etkinlik alanında saat 13:30 da başlayan etkinlik keyifli anlara sahne oldu. İlkokul 3. sınıf öğrencilerinden oluşan 40 kişilik koro 23 Nisan coşkusunu izleyenlere doyasıya yaşattılar.  Minikler 23 Nisan Şarkısı, İzmir Marşı, Hayat Bayram Olsa ve İtü Marşını seslendirdiler. Ellerinde bayraklar ile minikler aileleri, öğretmenleri ve Agora ziyaretçileriyle birlikte şarkı söyleyerek eğlenceli ve heyecanlı anlar yaşadılar.  

Çocukların hayal dünyalarını geliştirecek farklı şekillerin verildiği sosis balon, yüz boyama etkinlikleri de  22- 23 Nisan tarihleri boyunca B blok etkinlik alanında yer aldı. Ayrıca 22-23 Nisan boyunca çocuk kulübü de eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yaptı. 22 Nisanda renkli boyalar ile taşlar boyayan çocuklar, 23 Nisan tarihinde de ‘’23 Nisan temalı Mandala çalışması’’ gerçekleştirdiler.

Hanri Benazus ile ‘’Atatürk ve Çocuk Fotoğrafları’’ Sergisi Agora Alışveriş Merkezi’nde!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel 21-30 Nisan tarihleri arasında Hanri Benazus’un ‘’Atatürk ve Çocuk Fotoğrafları ‘’ sergisi ziyaretçilerle buluşuyor. 23 Nisan haftasında B blok sergi alanında yer alan sergi 7’den 70’ e herkes tarafından yoğun ilgi gördü. Hanri Benazus’un kendi koleksiyonundan  ‘’Atatürk ve Çocuk Fotoğrafları’’ sergisi 21-30 Nisan tarihleri arasında B blok sergi alanında yer almaya devam ediyor.

23 Nisan’da Çocuklar Agora’da Keyifli Saatler Geçirdi!

23 Nisan’da Agora Sinemaları’nda birbirinden güzel filmler izleyen minikler, Agora Eğlence Merkezi’ndeki faklı ve eğlenceli oyuncaklar ile keyifli saatler geçirdi. Çocuklara özel hazırlanan etkinliklerle, bu anlamlı günü şölene dönüştüren Agora Alışveriş Merkezi 23 Nisan’da çocuklara tam bir bayram havası yaşattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.