23 NİSAN BAŞKANI MAKAMDA

23 NİSAN BAŞKANI MAKAMDA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çiğli Belediye Başkanlığı makamına minik Ada Koç oturdu.

Kanuni İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Ada Koç’a öğretmeni Ceyda Şafak, Okul Müdürü Doğan Öztürk, annesi Suna Koç ile babası İlyas Koç eşlik etti. 

Minik başkanı,  yaptığı konuşma ve okulu için yaptığı taleplerden dolayı kutlayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Çocuklarımızın sayesinde cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacaktır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza çok iş düşüyor. Minik başkanımızı da yaptığı konuşmadan dolayı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Minik Ada Koç ise çocuk bayramının nasıl kazanıldığını ve neden kaybedilmemesi gerektiğini anlatan konuşmasında “Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilimi ve sanatı önemseyen yöneticiler olacağız” dedi. Minik Ada Koç ayrıca okul bahçesini çevreleyen siyah renkli demir korkulukların rengarenk boyanmasını ve okul bahçesine basketbol potaları istedi.Başkan Arslan da okulda öğrencilerin tercihiyle belirlenecek rengi kendilerine bildirmeleri durumunda en kısa sürede demir parmaklıkları boyayacaklarını belirterek , “En kısa sürede okul demirlerini öğrencilerimizin beğendiği renge boyayacağız. Okulumuzun basketbol potalarını yapacağız. Talep etmeleri durumunda diğer eksikleri de gidermeye çalışacağız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.