23 Nisan coşkusu Bağarası’nda devam etti

23 Nisan coşkusu Bağarası’nda devam etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Foça Bağarası’nda sürdü.

Foça’da gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Bağarası Cemil Midilli Ortaokulu’ndaki programla devam edildi. 

Foça Bağarası Cemil Midilli Ortaokulu Bahçesinde düzenlenen törenlere “Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Garnizon Komutanı ve Amfibi Grup Görev Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Sivil ve Askeri Erkan, Foça Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirtir konuşma, şiirler ve halk oyunları gösterileri yapıldı. 

Konuk Makedonya Halk Oyunları Ekibi gösterilerinin ardından Cemil Midilli Orta ve İlkokulu öğrencilerinin hazırladıkları gösteriler protokol üyeleri ve konuklar tarafından ilgiyle izlendi. 


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ayrıca Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar tarafından eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Başkan Demirağ, eğitimin önemine vurgu yaparak, “Foça İlçemizdeki tüm eğitim kurumlarımıza bundan sonra da katkılarımız artarak devam edecektir” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Foça 2. Uluslararası Çocuk Şenliği’nin Gala gösterileri, Saat 19.00’da Demokrasi Meydanı’nda sahnelenecek. Gösteriler öncesinde, Kavala Kafe önünde Saat: 18.30’da başlayacak olan kortej yürüyüşüne; Ukrayna, Gürcistan, Karadağ ve Makedonya’dan gelen 107 misafir öğrenci ile Foçalı öğrenciler katılacak. Foça Demokrasi Meydanı’na ulaşacak kortej yürüyüşünün ardından konuk öğrenciler ve Foça’daki öğrenciler, Gala gösterilerini sunacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.