3 büyükler teröre tepki gösterdi

3 büyükler teröre tepki gösterdi

Kayseri'de meydana gelen hain terör saldırısına 3 büyüklerden tepki gecikmedi. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, hain terör saldırısını kınayarak, taziye mesajı yayınladı.

"Şehitler Tepesi'ndeki hain bombalı terör saldırısının yaraları sarılırken, şimdi de Kayseri Erciyes Üniversitesi yakınında gerçekleşen hain terör saldırısı ile karşı karşıyayız.
Kayseri'deki hain terör saldırısını şiddetle ve nefretle lanetliyoruz.
Alçakca yapılan, hainlikte sınır tanımayan teröre karşı, milletimiz birliktedir ve dimdik ayaktadır.
Çarşı iznine çıkan kahraman askerlerimize yönelik düzenlenen hain bombalı terör saldırısında şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı, yaralanan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

"Milletimizin başı sağolsun"

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklama ise şöyle:
"Kayseri’de bu sabah saatlerinde, içinde Kayseri Komando Tugay Komutanlığı'ndan çarşı iznine çıkan er ve erbaşların yoğun olarak bulunduğu halk otobüsüne, bomba yüklü bir araçla yapılan terörist saldırıda, ilk belirlemelere göre 13 askerimizin şehit olduğu, 48 askerimizin de yaralandığını, ayrıca sivil vatandaşlarımız arasında da yaralılar bulunduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Bu hain saldırıyı lanetliyor; terörün ülkemizi ve milletimizi asla yıldıramayacağı gerçeğini bir kez daha yineliyoruz.

Hain saldırıda şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, başta şehit aileleri ve yakınları olmak üzere tüm milletimize baş sağlığı diliyoruz"
Öte yandan Kayseri'de gerçekleşen hain saldırı ile ilgili Barcelona'da forma giyen Milli Futbolcu Arda Turan da sosyal medyadan tepkisini dile getirdi. Arda Turan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Kalleşliğiniz tescilli. Ama Başaramayacaksınız, bu ülkeyi bölemeyeceksiniz, bizi bitiremeyeceksiniz"
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.