3 Büyükşehirde Çok Sayıda Gözaltı

3 Büyükşehirde Çok Sayıda Gözaltı

İstanbul İzmir ve Adana'da çok sayıda gözaltı var...

İzmir'de 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nda kaos yaratmayı hedefleyen IŞİD'lilere yönelik operasyon düzenlendi. İstihbarat birimlerinin çalışmaları sonucu IŞİD ile irtibatlı olduğu düşünülen adreslere baskın düzenlendi. Düzenlenen baskında çok sayıda örgütsel yayın ve materyal ele geçirilirken gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü. Söz konusu baskında gözaltına alınanların 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nı kana bulamayı planladıkları öğrenildi.

İstanbul'da şafak operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından şehirde birçok adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. 

Adana'da çok sayıda gözaltı

Adana polisi 450 polisle düzenlenen operasyonla 136 adrese şafak baskını düzenlendi. Baskında "kullanmak için  uyuşturucu madde satın almak, görevi yaptırmamak için direnme, hırsızlık,  yaralama, dolandırıcılık, seyirden yasaklı kişi, uyuşturucu ticareti, güvenin  kötüye kullanılması, mühür bozma, borçlunun ödeme şartını ihlali, kumar için yer  ve imkan sağlama, mala zarar verme, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması,  ruhsatsız silah ve mermi bulundurma, resmi belgede sahtecilik ve alkollü araç  kullanma" suçlamaları olan 31 şahıs gözaltına alındı!
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.