30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!

İzmir'in belediye başkanları Büyük Zafer 30 Ağustos'un 101. yılını kutladı.

MEDYA EGE - Büyük Zafer 30 Ağustos'un 101. yılı tüm yurtta kutlanıyor.

İzmir'in belediye başkanları da, Büyük Zafer için sosyal medya hesaplarından kutlama mesajları yayınladı.

İşte o mesajlar:

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER

İşgalcileri ülkemizden kovan, milletimizin bağımsızlığını ilan eden atalarımızdan aldığımız güçle, tam bağımsız Türkiye için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bağımsızlığımızın simgesi 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yılı kutlu olsun.

buyuk-taarruz-ne-zaman-ba-802-2-41.webp

BORNOVA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA İDUĞ

Bazı zaferleri anlatmaya kelimeler yetmez, ruhunu yaşatmak ise nesiller boyunca sürer! 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Başta Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyorum.

NARLIDERE BELEDİYE BAŞKANI ALİ ENGİN

Özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek yakıldığı Büyük Zaferin 101.yıl dönümünde bu eşşiz toprakları bizlere vatan kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz. Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!

ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UTKU GÜMRÜKÇÜ

Bağımsızlık ve özgürlük inancıyla verdiğimiz kurtuluş mücadelemizin zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızın 101. yıl dönümünü kutluyor, Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI SERDAR SANDAL

“Ya istiklal ya ölüm” diyerek Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden yürüyen bir milletin zaferidir 30 Ağustos Özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın tüm dünyaya ilanıdır, kutlu olsun...

EFES SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL

Gün zafer günüdür. Zafer benimdir diyenlerin günüdür. "Zafer Benimdir" diyerek bu günleri bize armağan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarına saygı ve minnetle 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

612c68ec214ed80c5c43f99d.webp

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL YETİŞKİN

Büyük Zaferin 101. yıl dönümünde Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu topraklar için canını veren tüm şehitlerimizi minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun

GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKANI HALİL ARDA

Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Dumlupınar'da ulusumuzun kurtuluş destanı yazıldı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atıldı. İşgalcileri ülkemizden kovan, milletimizin bağımsızlığını ilan eden atalarımızdan aldığımız güçle, tam bağımsız Türkiye için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bağımsızlığımızın simgesi 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yılı kutlu olsun.

KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU

Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm milli mücadele kahramanlarımızın açtığı zafer yolunda ilk günkü gurur ve inançla yürürken, 101 yıl önce kazanılan bu kutlu zafer uğruna savaşan şehitlerimizi, gazilerimizi milletçe saygı ve minnetle anıyoruz.

MENEMEN BELEDİYE BAŞKANI AYDIN PEHLİVAN

30 Ağustos, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan büyük bir zaferin günüdür. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan bu zafer, milletimizin azim ve kararlılığının bir ifadesidir. Bugünü, tarihimizdeki önemli bir dönüm noktası olarak hatırlıyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.