40 CHP'li istifa edip AK Parti'ye geçti

40 CHP'li istifa edip AK Parti'ye geçti

Zehir zemberek açıklamalar...

Kilis'te CHP'den istifa eden 40 kişi AKP'ye üye oldu. AKP Seçim İrtibat Bürosu'nda gerçekleştirilen törende, CHP  yönetiminden istifa eden 40 kişiye yeni rozetlerini AKP Kilis milletvekilleri Reşit Polat ve Hilmi Dülger ile İl Başkanı İzzet Toprak taktı.

İl Başkanı Toprak, yaptığı konuşmada, CHP yönetiminden istifa eden bir  grup vatandaşın AKP'ye katılım sağladığını belirtti. Toprak, "Doğrunun, gerçeğin AKP'de, Tayyip Erdoğan liderliğinde olduğunu anladıkları için  buradalar. Vatandaşımızı o kurt köpeğine ısırtan insan, köpeği  aşağılamak istemiyorum ama ondan daha alt seviyede bir yaratıktır. Bunun cevabını  Türkiye verecektir. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye gerekeni yapacaktır. Bu konuda teşkilat olarak kanımızın son damlasına kadar ülkenin ve reisimizin  yanındayız" dedi.

CHP'den istifa ederek AKP'ye üye olan Selçuk Karlangıç da bir insanın doğru yolda bulunup bulunmadığını kötü insanların yönüyle anladığını belirterek, "PKK, HDP, CHP, Amerika ve Avrupa'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a düşman  olduğunu" söyledi. Erdoğan'a düşman olanların kendilerine dost olamayacağını ifade eden Karlangıç, "Bundan sonra biz de dostlarımızın  yanında olacağız" diye konuştu. Şemsi Arslan da CHP'nin şimdiye kadar yürütmüş olduğu politikasını yanlış bulduğu için AKP'ye geçmeye karar verdiğini belirterek, Türkiye'nin geleceği adına böyle bir karar aldığını kaydetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.