40. Uluslararası Pınar Resim Yarışması Eserleri sergileniyor

40. Uluslararası Pınar Resim Yarışması Eserleri sergileniyor

Bu yıl “Doğayı Seviyorum, Çevreme İyi Bakıyorum” temasıyla düzenlenen 40. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’nın ödüllü eserleri İzmir’de sergilenmeye başladı.

Çocukların sosyal becerilerini geliştirmek ve onlara resim sanatını sevdirmek amacıyla Pınar tarafından 40 yıldır düzenlenen Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’na Bu yıl Türkiye’nin 7 Bölgesinden, Almanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan ve Özel Eğitim Uygulama Okullarından 13 bine yakın eser katıldı. Yarışmaya katılan eserler arasından ödül alan resimler Türkiye turnesi kapsamında ilk olarak 14 Temmuz 2021 tarihine kadar Karşıyaka MaviBahçe AVM’de sergilenecek.

pinar-cocuk-resim-yarismasi-sergisi-2.jpg

Minik ressamların eserlerini görmek isteyen sanatseverler 1 – 15 Ağustos tarihleri arasında da sergiyi Point Bornova AVM’de ziyaret edebilecekler.

Yarışma kapsamında 14 asil kazanana tablet ve profesyonel resim malzemeleri, 12 minik ressama da profesyonel resim malzemeleri hediye edilirken 3 minik ressam ise jüri değerlendirmesi sonucunda Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığıyla bir yıllık eğitim bursu kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.