45 Marka ile 45 Park açılıyor

45 Marka ile 45 Park açılıyor

45 Marka ile Manisa’nın yepyeni alışveriş merkezi KIRKBEŞPARK gıda ve eğlence sektörünü tek bir çatı altında buluşturmaya hazırlanıyor.

8 Eylül de büyük bir coşku ile resmi açılışını yapmaya hazırlanan beş yüz kişiye istihdam sağlanacak alışveriş merkezinde Migros’un açılışı ile bazı firmalar faaliyete geçti.
 
Yüzde yüz Manisalı yatırımcıların dünya markalarını Manisalılarla buluşturduğu alışveriş merkezinde yeme - içme ve eğlence odaklı anlaşmalar yapıldı. 45 Park Yönetim Kurulu üyesi Lale Erdoğan Tunçer Manisa’nın ikinci büyük Migros’unun açılışı sırasında yaptığı konuşmada “Manisa ve Manisalılar için hayal ettiğimiz her şeyi en güzel haliyle sonuçlandırıyoruz. Her şey arzu ettiğimiz gibi ilerliyor. Her firmamız başlı başına bir değer, bir marka. Manisalılar 45 Park’ı çok sevecek. Marka karmamızı belirlerken özellikle sürdürülebilir ve bölgemizde yaşayanların ihtiyaçlarına göre seçim yaptık.  36.000 kişinin yaşadığı Güzelyurt Bölgesinde  22.bin kişi 18 yaş altı. Çocukların, gençlerin ve ailelerin kaliteli vakit geçirmeleri için çok çalıştık, açıldıktan sonra ziyaretçilerimizin yüzündeki mutluluğu gördüğümüzde tüm yorgunluğumuz geçecek. Herkes 45 Parkta mutlu olacak. Şu an için bizi @kirkbespark sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirler” dedi.


Manisa’da bir yandan nüfus hızla artarken diğer tarafta da şehir hızla büyüyor. Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı; nüfus ve gelişim bakımından en büyük mahalle olan Güzelyurt’ta 8 dönüm arazi üzerine kurulan 45 Park kaliteli ve ucuz alışveriş imkanı, lezzetli yeme içme markaları, sineması ve dev çocuk oyun alanı ile Manisa’nın yeni buluşma noktası olmayı hedefliyor.


8 Eylül de coşkulu bir açılış ile vazgeçilmez bir buluşma noktası olacak alışveriş merkezi,  Ege Bölgesi’nin en görkemli çocuk merkezini Manisalılar ile buluşturdu. Türkiye’nin ve Avrupa’nın önde gelen firmalarından ‘StarPark’ dün itibari ile 5000 m2 lik oyun alanı ile kapılarını Manisalıların hizmetine açtı. Sınırsız hayal gücü ve teknoloji gerektiren sektörde İtalya’dan ‘Golden Pony’ ödülünü alarak, Avrupa’nın CE işaretli firmalarından biri olmaya hak kazanan ‘StarPark’, ilk günden Manisalılardan tam not aldı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.