5 Bin Çocuk Bir Gecede ALTAY'lı Oldu !

5 Bin Çocuk Bir Gecede ALTAY'lı Oldu !

Altınordu Futbol Okulları Direktörü Mahmut Gözüaçık'ın transfer olması ve aldığı kararla, metropol alanda bulunan futbol okulları, içindeki 5 bine yakın sporcuyla birlikte bir gecede Altay'lı oldu.

İzmir'in alt yapıya verdiği önemle yeniden kendi gelen en eski kulüplerinden Altınordu'da, alt yapı çöktü.

Altınordu Futbol Okulları olarak İzmir'in içinde ve çevresindeki ilçelerinde 6 yaşından itibaren her yaş için bir çok futbol okulu kursu kurdu. Bu okullarda, aynı yaş gurubu içindeki çocuklara kışın hafta sonu, yazın ise hafta içi konusunda eğitimli ve deneyimle hocalar tarafından futbol eğitimi veriliyordu.

Altınordu Futbol Kulübü, spor okullarına artan ihtiyacı karşılamakta güçlük yaşayınca, çareyi değişik ilçelerde de Altınordu Futbol Okulları açmakta buldu. Her yıl artan futbol öğrencisi sayısını merkez ilçeler ile çevre ilçelerdeki kurulan Altınordu Futbol Okulları ile gidermeye çalıştı.

Aralık ayına girene kadar bu okullarda eğitim gören öğrencisi sayısı da 5 binlere yaklaştı. Sayısı her geçen gün artan futbol okullarında beğenilen küçük oyuncular içinde yetenekli olanlar bronz, gümüş ve altın ordu ismiyle oluşturulan gurupların içinde Altınordu'nun geleceği olacak şekilde yetiştirilmeye çalıştı.

Ancak Aralık ayında Altınordu Futbol Okulları'nın başında bulunan  Altınordu Futbol Okulları Direktörü Mahmut Gözüaçık, geçtiğimiz ay Altınordu Futbol Okulları Direktörlüğü'nden ayrılıp Altay'a transfer oldu.

Gözüaçık'ın transfer olmasıyla birlikte Altınordu Futbol Okulu olarak sahibi olduğu ve işletmesini yaptığı 5 spor kompleksi ve içindeki 5 bini yakın küçük ve genç futbol öğrencisi de alınan kararla bir gecede Altay'lı oldular.

Futbol Okulları Direktörü'nün takım takım değiştirmesi, takım değiştirmesiyle okul adını değiştirmesi, okul adının değiştirilmesiyle de Altınordu alt yapısının çöktüğü durumla ilgili olarak Altınordu Futbol Kulübü'nden bir açıklama yapılmadı.

Olayı gizli tutmaya, alt yapının çöküşünün kimse tarafından bilinmesini istemeyen Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, bu duruma kulübün resmi internet sitesinde " Altınordu Futbol Okulları'nı biz kendimiz, kendi bünyemizde ve kendi kurallarımıza göre yapacağız artık. Yani, Altınordu Futbol Okulları'nı kurumsal hale getiriyoruz." diye duyurmayı tercih etti.

Çocuklarını Altınordu'ya futbol eğitimine götürdüklerini düşünen ve bir gecede Altay'lı olan, olmadıkları takdirde çocukların gidebilecekleri futbol okulu bulamayan aileler ise şaşkınlık içinde, aynı hocalarla çocuklarının futbol eğitimine devam etmelerin tercih ederek Altay'lı olmak zorunda kaldılar.

eyce haber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.