86. İzmir Enternasyonel Fuarı'nda Dönerci Orhan lezzeti

86. İzmir Enternasyonel Fuarı'nda Dönerci Orhan lezzeti

86. İEF'de bu yıl birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yaparken ziyaretçilerin lezzet durağı Dönerci Orhan oldu.

Dönerci Orhan, fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü. Türkiye’nin dört bir yanından farklı markaların da stand açtığı fuarda, İzmirliler Dönerci Orhan’ı tercih etti. DOR Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Rahmanoğlu, “İzmir Fuarı nasıl yaşadığımız şehrin bir simgesi ve değeri haline geldiyse, Dönerci Orhan da sektöründe bir İzmir markasıdır.

1975 yılından bu yana geleneksel et döner lezzetini ve sunumunu bozmadan sürdürme başarısı gösterdik. İlk kuralımız olan hijyen standartlarını en yüksek seviyeye taşıdık. Yüzde 100 yerli dana eti ile hizmet veriyoruz. Fuarda da kaliteli hizmetimiz karşılığını buldu ve ziyaretçilerin lezzet durağı olduk” dedi. 

Kısa süre önce devreye soktukları büyüme kararıyla şube sayısını 13’e yükselttiklerine dikkat çeken Rahmanoğlu, Türkiye markası olma yolunda da çalışmaların sürdüğünü, girişimcilerin taleplerini değerlendirdiklerini belirterek, “Bizimle çalışmak isteyenlere kapımız açık. Tek bir şartımız var o da kalitemizden ve lezzetimizden asla taviz vermeyiz” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.