Acemi kasaplar, soluğu hastanede aldı

Acemi kasaplar, soluğu hastanede aldı

Ülke genelinde kurbanlık keserken yaralanan çok sayıda acemi kasap, hastanelerin acil servislerine akın etti.

Kurban Bayramının ilk gününde bayram namazının ardından kurbanlar kesilmeye başlandı. Hayvan kesimi sırasında el, kol, bacak gibi çeşitli yerlerinden yaralanan vatandaşlar tedavi için hastanelere koştu. Acemi kasaplardan kimi kolunu, kimi elini keserken, bazıları da kestiği kurbanlığın gazabına uğradı. Sabah saatlerinden itibaren hastaneye gelmeye başlayan acemi kasaplar, acil servislerde yoğunluğa neden oldu.

eohaeeejm0cn4gje55d4cw.webp

Sivas`ın Şarkışla ilçesinde de günün ilk saatlerinde kurban keserken kendini yaralayan 46 kişi hastaneye başvurdu. Kurbanlık keserken yaralanan acemi kasaplar, “Ufak bir kaza geçirdik. Çok büyük bir şey olduğunu sanmıyorum” ifadelerini kullanırken, bazı acemi kasaplar ise kendilerine gülerek, “Ağabeyimle tarla meselesi yüzünden kavga ettik, o da beni kesti gibi” esprili cevaplar verdiler.

Samsun`da yaralanan acemi kasaplar, saat 07.30'dan itibaren Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere Samsun'daki tüm hastanelerin acil servislerini doldurmaya başladı.

xbpzs42wzu6amrj24waoza.webp

Gaziantep`te kurban kesimi esnasında vücutlarının çeşitli bölgelerini yaralayan vatandaşlar hastanelere koştu. Bayram namazının ardından kurban kesimine başlayan kasaplar vücudunun çeşitli bölgelerini keserek yaraladı. Parmak, kol ve bacaklarını kesen acemi kasaplar hastanelerde yoğunluk oluşturdu.

uzibcodigkgo7s3wwiio1g.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.