Acı Haber: 1 Şehit 2 Yaralı

Acı Haber: 1 Şehit 2 Yaralı

Bir polis şehit oldu 2 polis yaralandı!

Bitlis'te gece polislerin içinde olduğu hafif ticari aracın kar küreme aracıyla çarpışması sonucu gerçekleşen trafik kazasında bir polis memuru şehit oldu biri ağır iki polis memuru yaralandı.

Gece saatlerinde Bitlis-Tatvan karayolunda gerçekleşen kazada polisleri taşıyan hafif ticari araç Tatvan Belediyesi'ne ait kar küreme aracıyla çarpıştı. Kazada ağır yaralanan polis memurları Feyzullah Köse, İlhami Güzel ile Oğuzhan Bozkurt, ambulanslarda Bitlis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Feyzullah Köse, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayati tehlikesi devam eden Güzel ise Van'a sevk edildi.

Şehit polis memuru Köse için tören düzenlenirken, Bitlis Emniyet Müdürü Fatih Kaya şu açıklamayı yaptı:

"Acımız ve üzüntümüz büyük. Allah tekrarını göstermesin. Allah'ım bu acıları tekrar bizlere yaşatmasın. Bütün silah arkadaşlarımız gibi Feyzullah kardeşimizde buraya halkımızın canını, malını, namusunu korumak ve devletin bekasını sağlamak için gelmişti. Vazife yapıyordu. Malumunuz bugün 18 Mart. Çanakkale Şehitlerimizi Anma Haftası. İnşallah Rabbim onu da şehitler kervanına katar, mekanı cennet olur. Kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Hepimizin başı sağolsun."
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.