Acun Ilıcalı'dan TV8 sunucusuna fırça...

Acun Ilıcalı'dan TV8 sunucusuna fırça...

Acun Ilıcalı ‘dan Canlı Yayına Ekstra Müdahale!

Dün gece TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ekstra programında bir ilk yaşandı. Bu hafta adadan Volkan ‘ın elendiği yarışmanın gecesinde sunuculuğunu ve moderatörlüğünü Furkan Dede ‘nin yaptığı Survivor Ekstra ‘nın canlı yayınlanan programına Acun Ilıcalı canlı telefon bağlantısı ile müdahale etti.

Furkan Dede eleme sonrası canlı yayında “Yahu ne Sabriyesi, İlhan Mansız ve Adem Kılıççı resmen PR (Halkla İlişkiler) çalışması yaptı.” deyince zaten yeterince taraflı yorum yapıldığı aşikar olan programa beklenen Acun Ilıcalı müdahalesi geldi. Furkan Dede ‘yi cep telefonundan arayan kanal sahibi uzun zamandır birçok izleyicinin karşı çıktığı yorumculara karşı ciddi uyarılarda bulundu.

“Burada karşı çıkıyorum. İlhan Mansız ve Adem Kılıççı zor bir potaya kendi istekleriyle girmişler. Sen şimdi burada onlar uyanıklık yaptı, PR çalışması yaptı falan dersen bu suçlama olur. Çünkü karşı tarafın doğal olarak format gereği cevap hakkı yok. Benim kanalımda herkes her şeyi söyleyebilir ama burada suçlama var. Karşı çıkıyorum.” sözleriyle adeta uzun zamandır çoğu izleyicinin beklediği uyarıyı yaptı ve bir anda stüdyo adeta buz kesti. Bununla da yetinmeyen Acun Ilıcalı “Sen bu dediklerini İlhan Mansız yarışmadan çıkınca ona söyle.” dedi ve adeta dört aydır İlhan Mansız ile ilgili olumsuz cümleler kuran Furkan Dede ‘ye İlhan hayranlarının beklediği cümleyi geçte olsa direk söylemiş oldu.

Dün yaşanan bu gelişme aslında İlhan Mansız konusu bu kadar dillendirildiği için Acun Ilıcalı tarafından tüm yarışmacılar kast edilerek yanıtlandı. Büyük SMS oylaması için bu kadar sabreden Acun Ilıcalı yine de bu hareketiyle sosyal medyada büyük yankı buldu. Dün gece sadece İlhan Mansız değil tüm değerli yarışmacıların hakkı gözetilerek bu açıklama yapıldı.

Haber: Ata Benli

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.