Adil Öksüz'ün Kuzeninden Şok Eden Sözler

Adil Öksüz'ün Kuzeninden Şok Eden Sözler

Adil Öksüz'ün yakalanan kuzeninden şok eden sözler

On binlerce mültecinin parmak izi bilgilerini ABD’ye gönderen, DAEŞ ve PKK'lı teröristlerin Türkiye'ye girişlerini yöneteceği tespit edildilen Remzi Öksüz yakalandı.

Kilis Elbeyli'deki konteynır kentinin müdür yardımcılığını yaptığı sırada on binlerce mültecinin parmak izi bilgilerini ABD’ye gönderdiği ortaya çıkan "Firari imam" Adil Öksüz’ün kuzeni Remzi Öksüz, Hatay'ın Erzin ilçesinde yakalandı. Sorguya alınan Remzi Öksüz'ün konteynır kentinde yaptığı kirli işler de bir bir ortaya çıkmaya başladı.  
 
ERDOĞAN YOK OLACAK 
 

Parmak izi ihanetini gerçekleştiren Öksüz'ün kirli işleri de bir bir ortaya çıkmaya başladı. Remzi Öksüz'ün görev aldığı Elbeyli Konteynır kentinde kalan Suriyeli kanaat önderleriyle bir araya geldiği ve burada sürekli olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği, FETÖ lideri Gülen’i övdüğü ve dua etmeleri istediği öğrenildi. Öksüz'ün kamptaki Suriyelilere "Erdoğan'ı unutun, yakında yok olacak" dediği belirlendi. 
 
TERÖRİSTLERİ YÖNETECEKTİ 
 
Suriye'deki iç savaşın ardından yalnızca sınırdaki Kilis ve Hatay'da görev yapan Öksüz'ün 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı DAEŞ ve PKK'lı teröristlerin Türkiye'ye girişlerini kolaylaştıracağı ve yöneteceği tespit edildi.
 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.