Advocaat Yerine O Hoca Geliyor!

Advocaat Yerine O Hoca Geliyor!

Taraftarları kendinden geçirecek iddia!

Dün akşam Krasnodar karşısında elenerek Avrupa Ligi'ne de veda eden Fenerbahçe'de Advocaat'ın yerine Aykut Kocaman düşünülüyor.

Süper Lig’de Beşiktaş’ın 10 puan gerisine düşerek zirveden uzaklaşan Sarı-Lacivertliler, dün bir darbe de Avrupa’da yedi. Sarı-Lacivertli yönetim beklenen kararı aldı.
 
Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’la oynadıkları maçtan mağlup ayrılmaları halinde istifa etmeyi planlayan ancak takımın Vodafone Arena’dan tur biletiyle ayrılması sonrasında yola devam eden Advocaat’ın dün akşamki sonuçla birlikte kredisi tamamen doldu.
 
KOCAMAN SESLERİ
 
Sarı- Lacivertli yönetimin Avrupa'dan elenmelerinin ardından Hollandalı hocayla yolları ayırarak Konyaspor'u çalıştıran Aykut Kocaman'ı takımın başına getirme olasılığı arttı. Bir süredir Aykut Kocaman için nabız yoklayan Fenerbahçeli yöneticilerin eski hocalarını takımın başına getirmek için prensip anlaşmasına bile vardığı iddiaları ediliyor. Konyaspor'da mutlu olmayan ve dün yaptığı açıklamalarla yönetimi eleştiren Kocaman'ın yeniden F.Bahçe'ye dönmesine artık kesin gözüyle bakılıyor.
 
EN KÖTÜ OLASILIKLA SEZON SONU GELECEK
 
Yönetimin Advocaat'la yolları en kısa sürede ayırarak Kocaman'ı şimdiden takımın başına getirmeye çalıştığı ancak bu ihtimalin gerçekleşmemesi durumunda en kötü olasılıkla sezon sonunda Kocaman'la anlaşma yapılması planlanıyor. Gelecek sezon takımı kesin olarak Aykut Kocaman'a teslim etmeyi hedefleyen yönetimin gerekirse Kocaman'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına şimdiden başlayacağı öne sürüldü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Takvim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.