AGORA SOHBETLERİ’NDE “STRES YÖNETİMİ” KONUSUNA YOĞUN İLGİ

AGORA SOHBETLERİ’NDE “STRES YÖNETİMİ” KONUSUNA YOĞUN İLGİ

Düzenlediği etkinlik ve kampanyalar ile her zaman ilklere imza atan, moda ve alışverişin vazgeçilmez adresi Agora Alışveriş Merkezi

ziyaretçilerini daha ayrıcalıklı ve özel hissettirmek amacıyla Agora Sohbetleri’nde birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. 5 Mayıs Cuma günü saat 16:00’da gerçekleşen Agora Sohbetleri’nde Psikolog Nezahat Bedir  “Stres Yönetimi ” konusu ile ziyaretçilerle buluştu.

Psikolog Nezahat Bedir Agora Sohbetleri ziyaretçilerine ”Stres Yönetimi’ni” Anlattı

Psikolog Nezahat Bedir, 5 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da A blok Aktivite alanında gerçekleşen söyleşisinde ilk olarak stresin ne demek olduğunu açıkladı. Stres yaşadığımızda vücudumuzun nasıl tepkiler verdiğini de anlatan Nezahat Bedir, gün içinde stres ile baş edebilme yöntemlerini anlattı. Stres başladığı zaman ilk önce düşüncelerimizi kontrol etmemiz gerektiğini ve dengeli davranmamız gerektiğinin altını çizdi.  Gün içinde sürekli negatif düşüncelere sahip olursak duygu durumumuz aşağıya çekilir. Bu sebeple düşüncelerinizi kontrol altına almaya çalışmak ve negatif düşünceleri pozitiflerle değiştirmeye çaba göstermemiz gerektiğini ve bunun vücudumuza olumlu etkileyeceğinin altını çizdi.

Stresle baş etmek için nefes egzersizlerinin iyi geldiğini de söyleyen Nezahat  Bedir, toprakta yürümenin, su içmenin ve spor yapmanın da ayrıca iyi geldiğini dile getirdi. Bedir, kişilerin stres yüzünden hastalanmadığını, stres anında vücudun dengesini bozduklarını ve böylelikle hasta olduklarını belirtti.

Ünlü Astrolog Filiz Özkol, 12 Mayıs Cuma günü birebir Astroloji sohbeti organizasyonu ile sevenleriyle buluşacak.

6- 10 Mayıs tarihleri arasında Agora Card ile günlük toplam 500 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 5 bayan ziyaretçimiz, 12 Mayıs Cuma günü Filiz Özkol ile birebir astroloji sohbeti kazanacak. Birebir astroloji sohbetinin ardından Özkol, saat 16.00’da Agora Sohbetleri’nde sevenleriyle buluşacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.