AĞUSTOS ÇOCUKLARINA ÖZEL DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ!

AĞUSTOS ÇOCUKLARINA ÖZEL DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ!

Agora Alışveriş Merkezi, birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler ile çocukların keyifli vakit geçireceği organizasyonlarına devam ediyor.

Agora Alışveriş Merkezi, birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler ile çocukların keyifli vakit geçireceği organizasyonlarına devam ediyor. Ağustos ayında doğan 4 – 12 yaş arası ziyaretçileri için 18 Ağustos Cuma günü düzenlediği Agora Doğum Günü Partisi’ne konuk olan minikler unutulmaz anlar yaşadı.

Ağustos Çocukları Agora Doğum Günü Partisinde Buluştu!

Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında her ay miniklere özel düzenlenen doğum günü partisi organizasyonlarının ağustos doğumlu çocuklar için olanı 18Ağustos Cuma günü kutlandı. Çocuklar ve aileleri tarafından yoğun ilgi gören parti Agora Alışveriş Merkezi A Blok Eğlence Merkezi’nde gerçekleşti. İçinde bulunulan ayda doğan ve4-12 yaş arası çocukların ücretsiz olarak katılabildiği doğum günü partisinde minikler doyasıya eğlendiler. Büyük bir pasta şeklinde hazırlanan masanın etrafında toplanan çocuklar, önce palyaçolar ile birbirinden eğlenceli oyunlar oynayarak dans etti sonrasında ise hep birlikte özel doğum günü pastasındaki mumları üfleyerek bol bol fotoğraf çektirdiler. Yüzlerini istedikleri gibi boyatan ve sosis balonlar gösterisini izleyen minik ziyaretçiler, Agora Alışveriş Merkezi tarafından hazırlanan doğum günü hediyelerini büyük heyecan ile açtılar. Kendilerine verilen sürpriz hediyelerin yanı sıra Agora Eğlence Merkezi’nde de oyun kartı sahibi olan katılımcılar soluğu eğlence merkezinde aldılar. Gönüllerince zaman geçiren çocuklar alışveriş merkezinden mutlu ayrıldılar.

Her ay düzenli olarak yapılan ve gelenekselleşen“Agora Doğum Günü” etkinliklerine siz de katılmak istiyorsanız, ücretsiz düzenlenen bu etkinlik için Agora AVM Danışma Noktası’na başvurmanız ve kayıt yaptırmanız yeterli.Eylül ayında doğan minikler ziyaretçiler için kayıt işlemleri başladı. ‘Agora Doğum Günü Partisi’ne kayıt yaptırmak isteyen aileler, çocuklarının kimlikleri ile birlikte Agora Alışveriş Merkezi Danışma Noktası’na başvurabilirler.

Kurban Bayramı ve Okula Dönüş Öncesi’nde Birbirinden Eğlenceli Etkinlikler Çocukları Bekliyor!

Her zaman çocukları mutlu edecek etkinliklere yer vermeyi amaçlayan Agora Alışveriş Merkezi, Kurban Bayramı ve Okula Dönüş Dönemi’nde de minik ziyaretçileri için özel birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırlıyor.  1 - 3 Eylül tarihleri arasında Çılgın Hırsız-3 filminin karakterleri Agora Alışveriş Merkezi’nde çocuklar ile buluşacak. Minik ziyaretçiler, Çılgın Hırsız film karakterleri ile dans ederek, bol bol hatıra fotoğrafı çektirebilecek. Ayrıca, etkinlik alanındaki atölye çalışmalarında Çılgın Hırsız film karakterlerini hayallerindeki gibi boyayabilecekler. Bayramın son gününde denk gelen 4 Eylül Pazartesi ise, film karakterlerinden kalemlik yapacak, palyaço ile dans edecek ve yüz boyama & sosis balon etkinliğinde keyifli vakit geçirecekler.

Okula dönüş etkinlikleri kapsamında ise 16- 17 Eylül tarihlerinde Don Kişot Çocuk Tiyatrosu, Agora Alışveriş Merkezi A Blok Etkinlik Alanı’nda minik ziyaretçileri bekliyor olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.