Ajanimo Pet Magazin, Petzoo Fuarındaki Yerini Aldı

Ajanimo Pet Magazin, Petzoo Fuarındaki Yerini Aldı

Bir Köpeğin Yönetmenliğinde Hazırlanan Ajanimo Pet Magazin, Petzoo Fuarında Ziyaretçileriyle Bir Araya Geldi.

Ajan Brian isimli bir köpeğin Genel Yayın Yönetmenliğinde hazırlanan Türkiye’nin ilk hayvan haber sitesi www.ajanimo.com Petzoo fuarına katıldı. Fuar boyunca takipçileri ile patileşen ve patili dostlarıyla ilgili bilgileri paylaşan Ajan Brian, ziyaretçilerine sürpriz hediyeler de dağıttı.

27.10.2017- İnsanların hayvanlar hakkındaki genel geçer yargılarını dönüştürmek ve hayvanların medyadaki sesi olmak amacıyla 2016 yılı Ocak ayında yayın hayatına başlayan Ajanimo Pet Magazin, Uluslararası Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı Petzoo’ya katıldı. Ajanimo.com okuyucuları ve fuar ziyaretçileri standa yoğun ilgi gösterdi.

“Satın Alma Sahiplen” mottosuyla başladığı yayın serüvenine tam gaz devam eden www.ajanimo.com hayvanların iyileştirici dilini kullanarak, onların gerçek dünyasını, tüm güzelliği ve zorluklarıyla insanlarla paylaşmayı amaçlıyor. Ajanimo Pet Magazin sokaklardaki tüm canların yaşam haklarını korumak, sahipsiz denilen hiçbir hayvanın başıboş olmadığını, hepsinin bizim birer dostumuz olduğunu anlatmak, görünmeyenleri görünür kılmak, hayvanların derdini daha çok insana anlatmak için Petzoo standında ziyaretçileriyle buluştu.

Genel Yayın Yönetmeni Ajan Brian ve ajanimo.com ekibinin katıldığı fuarda kişiye özel Ajanimo Pet Magazin sayısı hazırlandı. Fuarda fotoğrafı çekilen ziyaretçilere günün anısı olarak manşetinde kendi görseliyle yer aldığı Ajanimo Pet Magazin sayısı dağıtıldı. Çeşitli hediyelerin de ziyaretçilerle paylaşıldığı stantta hayvanlarla ilgili video gösterimi yapılarak hayvan dostlarımızın yaşantıları hakkında bilgiler paylaşıldı.

Petzoo fuarı 29 Ekim Pazar günü saat 19.00’a kadar devam edecek.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.