AK Parti aday adayı Özbaş, projeleriyle geliyor

AK Parti aday adayı Özbaş, projeleriyle geliyor

200 ü aşkın milletvekili aday adayının olduğu Ak Parti’de aktif politikaya atılan Özçe Demir Çelik’in patronu Ali Özbaş yeni projeleriyle geliyor.

200 ü aşkın milletvekili aday adayının olduğu Ak Parti’de aktif politikaya atılan Özçe Demir Çelik’in patronu Ali Özbaş yeni projeleriyle geliyor.Özellikle gençlik,kadın ve spor alanlarındaki projeleri gerek parti üst yönetimi ile gerekse seçmenler ile önümüzdeki günlerde paylaşacağını söyleyen Özbaş, 1962 Salihli doğumlu. Beş Eylül İlkokulu sonrası 50.yıl ortaokulunda okudu. Liseyi İzmir  Fatih Koleji’nde bitirdi. 1975’te babasının yanında ticaret hayatına atıldı. Özçe Demir Çelik’in başında artık Ali Özbaş’ın çocukları olacak.

3-030.jpeg

Özbaş’lar insanın da, demirin de yanarak olgunlaştığını bilenlerden.Firmanın Pınarbaşı ve Çiğli’de tesisleri var. Özçe’nin tescilli markası Steellines 2004 yılında kurulmuş. Firma; makine, otomotiv, havacılık, beyaz eşya ve demir-çelik sanayi ve daha pek çok alanda çeliği kullanan tüm sanayicilere çözüm ortaklığı sunuyor.  Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde 10 bin metrekare kapalı alanıyla büyümesine devam eden şirketin ürünleri arasında saçlar, profiller, borular, inşaat demiri var.Özçe Demir Çelik’in bir de okulu var: Çıraklık Eğitimi Merkezi. 30 genç var okulda. Kimi okuma yazma bilmeyen insanlar milyon dolarlık makineleri öğreniyorlar.Özçe’nin Ukrayna’da da 172 dönüm araziye yayılmış bir yatırımı da bulunuyor.

2-372.jpg

Ali Özbaş politikanın taze isimlerinden ama ticaret hayatından gelen tecrübesiyle ülkesine hizmet edecek olmanın mutluluğunda.“Zor diye bir şey yoktur, imkansız zaman alır” özdeyişine inanan biriyim. Çalışırsan başarırsın. Hayat standardınızın yükselmesi için ivmeyi yakalamak, değişimi hızlandırmak lazım. Potansiyelinizi kullanmak ve hedefe ulaşmak için çabalamak gerekir. Yeni yeni projeler üretiyoruz. Emek verdiğiniz şeyi seviyorsanız, size ve başkalarına kazandıracaklarını gönülden arzuluyorsanız, vazgeçmek sözlüğünüzden silinir. Önemli bir şey de hayal dünyanızın olması gerekir. Shakespeare şöyle demişti: ”Bizler düşlerle yükselen varlıklarız.” Yine Walt Disney “Peşine düşme yürekliliğini gösterdiğimiz tüm düşlerimiz gerçeğe dönüşebilir”der.O halde hep birlikte yeni hedeflere” diyor Özbaş..

1-423.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.