AK Parti Adayı Mehmet Sadık Tunç: Karabağlar bizim evimiz!

AK Parti Adayı Mehmet Sadık Tunç: Karabağlar bizim evimiz!

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, "Karabağlar bizim evimiz. Biz de evimiz güzel olsun istiyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. İlçedeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Başkan Adayı Tunç, Karabağlar’ın 1 Nisan sabahına farklı bir şehircilik anlayışı ile uyanacağına dikkat çekerek, Karabağlar’a sadık kaldığını sonuna kadar da sadık kalacağını, ilçede yaşayan 7’den 70’e herkesi hak ettiği yatırım, hizmet ve hak ettikleri yaşam standartlarına kavuşturacaklarını söyledi.

Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Aday Adayları değerlendirme toplantısı ile çalışmalarına başlayan AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, partililerle fikir alışverişinde bulundu. Hep birlikte, güçlü bir biçimde çalışarak Karabağlar’ı hak ettiği yatırıma ve yaşam standartlarına kavuşturacaklarını dile getiren Mehmet Sadık Tunç, 6 yılı Karabağlar Kaymakamı olmak üzere 11 yıldır bu kentteyim. Biz bu kentin tüm sorunlarını ve bu sorunların nasıl çözüleceğini çok iyi biliyoruz” dedi.

3.jpeg

“KARABAĞLAR EVİMİZ”

Kendisinin mülki amirlik görevlerinden ötürü dönem dönem İzmir dışına görevlendirildiğinde dahi hafta sonlarını gelerek Karabağlar ilçesinde geçirdiğine de değinen Başkan Adayı Tunç, “Çünkü Karabağlar bizim evimiz. Biz de evimiz güzel olsun istiyoruz!” şeklinde konuştu.

“İLÇEDEKİ YATIRIMLARDAN YETERLİ PAYI ALAMIYOR”

Meclis üyeleri ve aday adayları değerlendirme toplantısının ardından ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, burada ilçe sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlara Karabağlar ile ilgili projelerini anlatan Başkan Adayı Tunç, İzmir belediyeciliğinin tamamen ülke genelinin gerisinde kaldığını, Karabağlar’ın da İzmir merkeze en yakın ilçelerden olmasına rağmen tüm İzmir’in gerisinde bırakıldığına dikkat çekti.

2.jpeg

“DOĞALGAZ SORUNU ÇÖZÜMSÜZ DEĞİL!”

Vatandaşlarla soru cevap şeklinde samimi bir ortamda konuşan Başkan Adayı Tunç, vatandaşlardan sık sık gelen doğalgaz taleplerine de Karabağlar Belediye Meclisi’nde yaşanan bir olayı anlatarak cevap verdi. Mevcut yasal düzenlemelerde Karabağlar’da doğalgaz yatırımına engel bir durum olmadığını ve AK Parti Grubu’nun belediye meclisinde durumla ilgili öneri verdiğini hatırlattı. Verilen öneriye CHP Grubu’nun onay vermemesi üzerine altyapı çalışmasının yapılamadığını belirten Başkan Adayı Tunç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnşallah sizlerin oyları ve desteği ile 31 Mart sonrası ilçemizin bu sorununu da hep birlikte çözeceğiz. Çünkü Karabağlar bizim evimiz ve herkes evi güzel olsun ister”

5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.