AK Parti Karabağlar’da Yürütme Kurulu Açıklandı !

AK Parti Karabağlar’da Yürütme Kurulu Açıklandı !

Metropol alanda kongresini yapan ilk ilçe olan AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı, yürütmesini de ilk oluşturan ve açıklayan ilçe oldu.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı’nda akşam saatlerinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına başkanlık eden AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, yeni yürütme kurulunu açıkladı. Metropol alanda kongresini ilk tamamlayan ilçe olan AK Parti Karabağlar, bu açıklamayla yönetim kurulu içinde yürütmesini de oluşturan ve açıklayan ilk ilçe oldu.

unnamed-402.jpg

 

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, daha önce 15 iken 11’e düşürülen yürütme kurulu listesini, asil ve yedek bütün yönetim kurulu üyelerini çağırdığı toplantıda açıkladı. Yeni yürütme kuruluna, yönetime giren üç yeni isim alınırken, 4 eski yürütme kurulu üyesi aynı görevlerinde kaldı, 3 yürütme kurulu üyesinin ise görev yerlerinde değişiklik yapıldı.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı’nın yeni yürütme kurulunda, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı İrfan Doğruca, Teşkilat Başkanı Ahmet Demirci, Seçim İşleri Başkanı Fatma Kuzu, Tanıtım Medya Başkanı Serap Eyce, Sosyal Politikalar Başkanı Cafer Şafak, Yerel Yönetimler Başkanı Selim Seymenoğlu, Ekonomi İşleri Başkanı Mehmet Irmak, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Muhittin Kanat, Mali ve İdari İşler Başkanı Cemil Sağır, İlçe Sekreteri Hüseyin Ahmetoğlu’na görev verildi. İlçe Başkanı Erten, yürütme kurulunu açıkladıktan sonra görev alan bütün ekip arkadaşlarına tek tek hayırlı olsun derken, “2018 baharı ile teşkilatlarımızda İl Başkanlığımızla başlayan yenilenme, heyecan ve coşku 2019 İzmir’in habercisidir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.