AK PARTİ KARABAĞLAR’I DİNLİYOR!

AK PARTİ KARABAĞLAR’I DİNLİYOR!

AK Parti’de Türkiye genelinde il ve ilçelerde kongre heyecanı yaşanırken AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı, 2019 seçimleri için sıkı çalışma içine girdi ve mahalle mahalle toplantılar düzenlemeye başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanı olmasından sonra Türkiye genelinde AK Parti’de başlayan değişim rüzgarı hızını kesmeden devam ediyor. AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın talimatıyla hareketlenen parti teşkilatlarında il ve ilçe bazında kongreler yapılarak yenilenmeler devam ediyor.


Yenilenmenin olup olmayacağı, nasıl olacağının en çok konuşulduğu iller ise büyükşehir kategorisindeki iller ve ilçeler de yaşanmaya devam ediyor. Bu iller arasında en çok konuşulan ve üzerinde yorum yapılan ise yerel ve genel seçimlerde bir türlü AK Parti’nin beklediği başarıyı sağlayamayan İzmir, en başta yer almaya devam ediyor.

22780295_1479326298770904_2348183089461603392_n.jpg
İzmir’de il ve ilçe kogrelerin tarihleri henüz belli değilken AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı, kongreye değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her konuşmasında işaret ettiği 2019 seçimlerine odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, partisinin mahalle başkanları ve yönetim kurulu toplantılarına bizzat katılarak veya yönetim kurulu üyelerinden birilerini görevlendirerek, Karabağlar’da yaşayan vatandaşların ve esnafın sorunlarını bizzat tespit ederek çözüm odaklı çalışma başlattı.


Mahalle toplantıları sonrasında o mahallenin sakinleri ve esnafını da ziyaret ederek dinleyen AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten “Bir sorunu mahallinde tahlil etme imkanı bulduğumuz toplantılarda vatandaşlarımızın sorunlarını tespit edip, çözümleri üzerinde istişarelerde bulunuyoruz” dedi.


Sosyal medya üzerinden AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı olarak yürüttükleri çalışmalarla ilgili olarak ‘Karabağlar’ı dinliyoruz’ diyerek paylaşımda bulunan Başkan Erten, “ İlçe yönetimi olarak Karabağlar mahalle yönetim toplantılarına katılıyoruz. AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilat Yönetim Kurulu Toplantılarımızın yanı sıra, meclis üyeleri ile grup toplantıları ve mahalle yönetim toplantılarına katılıyoruz. Bir sorunu mahallinde tahlil etme imkanı buluyoruz. Meselenin halledilmesi için mahallede tahlil yapıyoruz. Mahallede halkımız ve esnafımızla buluşuyoruz. Milletvekillerimizle başlattığımız tüm mahallelerde halk ve esnaf ile buluşmalarımızı sürdürüyoruz. Okullarımızı ziyaret ediyoruz. Karabağlar'ı dinliyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.