AK Parti Konak, başkanları ağırladı

AK Parti Konak, başkanları ağırladı

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Konak'ta daha önce görev yapmış ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek referandum öncesi istişare toplantısı yaptı.

AK Parti Konak İlçe Teşkilatı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 18 maddesi oylanan ve referandum yolu açılan anayasa değişiklik teklifi için çalışmalarına hız verdi. İlçe Başkanı Temel Yıldırım, geçmiş yıllarda partiye hizmet etmiş ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek istişare yaptı. Güzelyalı’da bulunan Sanita Kafe’de gerçekleşen toplantıya eski ilçe başkanlarından Fatih Yıldırım, Nazmi Kalyoncu, Ali Gönen, Fevzi Bayram, Yaşar Ötnü ve Latif Özkan katıldı. Yıldırım, teşkilat olarak referandum kapsamında yapılması gereken çalışmalar konusunda eski ilçe başkanlarından görüş ve öneriler aldı. Referandum sürecinde birlik ve beraberlik içerisinde parti çalışmalarına her türlü katkıyı koymaya hazır olduklarını ifade eden eski başkanlar, “Cam silmeden, çaycılığa kadar hangi görevi verirseniz biz teşkilatın emrindeyiz” vurgusu yaptı. 

“TECRÜBELERİNDEN FAYDALANMAK İSTİYORUZ”

AK Parti Konak İlçe Teşkilatı’nda bugüne kadar görev yapan isimlerin tecrübelerinden referandum sürecinde faydalanmak istediklerini belirten Yıldırım, “Konak’ta görev yapan bütün teşkilat mensuplarımızın birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’nin geleceğine yön verecek olan bu referandum çalışmalarına katılmasını istiyoruz. Buradan bütün teşkilat mensuplarımıza çağrı yapıyoruz; her biri bizim için çok kıymetli.  Geçmişte partimize çok değerli hizmetler vermişler. Hem bu tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz hem de yeni arkadaşlarımızla kaynaşmalarını, teşkilatın motivasyonunu artırma noktasında onların da fikirlerine, düşüncelerine ve enerjilerine ihtiyacımız olduğunu söylemek istiyorum. Bu anlamda ilk toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

56ae07e3-4312-4c2c-b89e-ab4c79605bb5.jpg

“İSTİŞARE KÜLTÜRÜNÜ YAYGINLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Eski başkanların tecrübeleri ışığında kendilerine bir yol haritası çizeceklerini söyleyen Yıldırım, birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir kampanya süreci geçirmeyi temenni etti. Yıldırım, şunları söyledi: “Sürece ilçe başkanlarımızla başladık. Onlar teşkilatımızın ağabeyleri, her birinin Konak’ta kitleleri var. Temsil ettikleri kesimler var. Dünden bugüne partimize hizmet etmiş herkesle buluşacağız. Hepsi bizim baştacımız. Hiç kimseyi ötekileştirmeden yanımıza alıp bu süreci ve bundan sonraki siyasi çalışmalarımızı da birlik ve beraberlik içerisinde yürütmek istiyoruz. Başkanlarımız kendi görev yaptıkları dönemde geçirdikleri seçim kampanyalarındaki tecrübelerini aktardılar. Biz bu tecrübeler ışığında kendimize yol haritası hazırlıyoruz. En güçlü şekilde sahada yerimizi alacağız. Hedefimiz İzmir’deki ‘evet’ kampanyasına Konak’tan ciddi oranda katkı koymak ve alabileceğimiz en yüksek oyla süreci tamamlamak. Ortak aklı çalıştırmaya, istişare kültürünü yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. İstişare ile ortak aklı kullanarak en doğru yolu bulacağımıza inanıyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.