AK Parti Menderes’ten Aşure Etkinliği

AK Parti Menderes’ten Aşure Etkinliği

Ak Parti Menderes İlçe Gençlik Kolları ve İlçe Kadın Kolları tarafından iki gün boyunca aşure etkinliği düzenlendi.

AK Parti Menderes İlçe Gençlik Kolları ve İlçe Kadın Kolları tarafından ayrı günlerde aşure etkinliği gerçekleştirildi. Perşembe günü Merkez Pazaryeri’nde gençlik kolları tarafından düzenlenen etkinliğe Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Başkan Yardımcıları Halil Taşkıran ve Ayşegül Duran Türker, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Cemil Az katıldı. Cuma günü ilçe merkezinde ise kadın kolları tarafından aşure etkinliği düzenlendi. Başkan Soylu ve Başkan Yardımcıları’nın katıldığı etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Etkinlikler de Başkan Soylu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Elma ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Kösem ile birlikte vatandaşlara aşure dağıttı.

 

Birlik ve beraberlik vurgusu

 

Etkinlikler de konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Aşure etkinliği birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin sembolüdür. Aşure yapılan yerde bereket eksik olmaz. Biz de gençlik kollarımız ve kadın kollarımız tarafından düzenlenen etkinliklere katılarak vatandaşlarımızla bir araya geldik. Allah kabul etsin” dedi. 

 

Aşure gönülleri birleştirir

 

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Adil Yüksel de, “ AK gençlik olarak Menderes’te ki kardeşlerimizle birlikte gönülleri birleştiren aşure etkinliğimizi düzenledik. İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Abdülkerim Elma olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. AK Parti Menderes Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Elma da,  Menderes gençliği olarak birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade etti. AK Parti Menderes Kadın Kolları Başkanı Zehra Kösem ise, “ Aşure kazanlarının kaynadığı günler mutlu ve huzurlu günlerdir. Biz de ilçemiz de vatandaşlarımızla el ele kol kola aşure etkinliğimizi düzenlemenin mutluluğunu yaşadık” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.