AK Parti'de büyük gün! Erdoğan, "Bizi çökertemeyecekler!"

AK Parti'de büyük gün! Erdoğan, "Bizi çökertemeyecekler!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Spor Salonu dışındaki vatandaşlara seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni sistemle ilk defa kongremizi yaparak inşallah dünyaya farklı bir mesaj vereceğiz.Bugüne kadar bizi çökertemediler, bundan sonra da çökertemeyecekler. Yeter ki siz dimdik ayakta durun. Yapacağımız çok şey var. Atacağımız adımlar çok" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 6. Olağan Kongresi öncesi Ankara Spor Salonu dışındaki vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Sevgili kardeşlerim sizleri canı gönülden selamlıyorum. Biliyorsunuz üzerimize geliyorlar. Ama biz tek milletiz. Tek devletiz. Biz sadece Allah'ın huzurunda rukü ve secdede eğildik sadece. Onların dolarları varsa bizim de Allah'ımız var. Biz yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Hiç şüpheniz olmasın. İçeride de mesajımızı vereceğiz.


YETER Kİ SİZ DİMDİK DURUN BİZ ÇÖKERTEMEYECEKLER

Kardeşlerim, yapacağımız daha çok şey var. Atacağımız adımlarımız çok. 26 Ağustos'ta Malazgirt'teyiz. Sultan Alparslan gibi dimdik ayakta olacağız. Hiç endişeniz olmasın. Yeni sistemle ilk defa kongremizi yaparak inşallah dünyaya farklı bir mesaj vereceğiz. Bugüne kadar bizi çökertemediler. Bundan sonra da çökertemeyecekler.

81 MİLYON İNSANCA YAŞAMANIN ERDEMİNE ULAŞACAK

Yerel seçimlere hazır mıyız? Yeni sistemde AK Parti'nin iktidarı ile 81 milyon insanca yaşamanın erdemine ulaşacak. Eğitim'de, sağlıkta, ulaşımda, emniyette ve adalette her şeyde çok daha iyi olacağız. Kardeşlerim sizleri dışarıda çok fazla yormak istemiyorum. Kurban Bayramı'mız şimdiden hayırlara vesile olsun. Sizlerle gurur duyuyoruz kardeşlerim. Durmak yok yola devam. Bugün ana kademenin kongresini yapıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Kongremiz şimdiden hayırlı olsun. Kalın sağlıcakla.

'HERKESE SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra salona gelerek partililere hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin satır başları şöyle: 

Ülkemizin 81 vilayetinden salonumuza teşrif eden kardeşlerime hoş geldiniz diyorum. Bu mutlu günümüzü bizlerle paylaşmak üzere misafirlerimize tekrar hoş geldiniz diyorum. Şu anda vatan toprağının neresinde olursa olsun; fabrikada masa başında, inşaatta iskele üstünde, aracının direksiyonunda, dükkanında, nafakasını temin etmek için çalışan tüm emekçilerimize selamlarımı sunuyorum.

Pamuk toplayan, fındık toplayan, çay biçen, ekin biçen, ürününü hasad eden, serasını hazırlayan, hayvanını otlatan tüm kardeşlerime selamlarımı yolluyorum. İşverenlerimize, girişimcilerimize, tüccarlarımız, kendisi ve ülkesi için kazanan, yatırım yapan, koşturan herkese selamlarımı yolluyorum. Okullarda üniversitelerde kitabıyla, defteriyle gayretiyle ilim öğreten ve öğrenen hocalarımızla öğrencilerimize selamlarımızı yolluyorum. 

Sınırlarımız içinde ve dışında dağlarda, ovalarda, şehirlerde, en izbe yerlerde ülkemizin güvenliği için hayatlarını ortaya koyarak görev yapan bütün güvenlik güçlerimize selamlarımı sunuyorum. Terörle mücadelede 15 Temmuz’da ve her nerede olursa olsun fedakarlık yapmış olan şehit yakınlarına, gazilerimize selamlarımızı yolluyorum. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum. 


Dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın, ülkemize milletimize partimize muhabbet duyan herkese selamlarımı gönderiyorum. Allah’ın rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun. 

'NİCE 17 YILLARA BİRLİKTE ULAŞTIRACAĞIZ'

Bundan tam 17 yıl önce AK Partiyi kurarken bugün Türk siyaset tarihine, hizmete sevdalı insanların kurduğu AK Parti’nin doğum günü olarak geçecek demiştik. Ve, 'bugünden sonra Türkiyemizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' demiştik. Hamd olsun milletimize verdiğimiz sözü tutmuş olmanın bahtiyarlığıyla bugün karşınızda bulunuyorum. 14 Ağustos 2001’den bugüne kadar AK Parti teşkilatında görev almış, genel başkanından teşkilat yöneticilerine, milletvekillerine, belediye başkanlarına, mahalle temsilcilerine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum.

Türkiye’de teşkilatın faaliyetlerinde her seviyedeki kadrolarında hanımlara ve gençlere özel önem veren tek parti AK Parti’dir. Buradan tüm hanım kardeşlerimize ve gençlerimize ayrıca şükranlarımı sunuyorum. AK Parti’yi sizlerle bugünlere getirdik. İnşallah daha nice 17 yıllara sizlerle birlikte ulaştıracağız. AK Parti kağıt üzerinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulmuş bir partidir. AK Parti 60 kurucu üye tarafından kurulmuş bir partidir. Ama AK Parti’nin asıl kurucusu da sahibi de milletimizin bizatihi kendisidir. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.