AK Partili Çankırı'dan Seferihisar ziyareti

AK Partili Çankırı'dan Seferihisar ziyareti

TARIM, TURİZM VE TİCARETE TAM DESTEK

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı pazarıyla ünlü Seferihisar Ulamış köyünü ziyaret etti. Köy pazarında kendi ürünlerini satan kadın esnafla bir araya gelen Çankırı, köy halkının yaptığı işlerden duyduğu heyecanı dile getirdi. Hayata geçirdiği ve planladığı çalışmaları köy sakinlerine anlatan Çankırı, İzmir’in her köşesinde üreten kadına destek sağlamayı hedefleyen, ayağı yere basan projelerle yola çıktığını söyledi.

unnamed-(1)-328.jpg

TURİZM VE KÜLTÜR’E TAM DESTEK

Seferihisar İlçe Başkanlığı ziyaretinde tarımsal faaliyetler hakkında bilgi alan Çankırı, İzmir'de “3T” olarak adlandırdığı tarım, turizm ve ticaretin önemine vurgu yaptı. Milletvekili Bölünmez turizm ve kültür alanında AK Parti hükümetinin yatırımlarını rakamlarla açıkladı. Son 15 yılda İzmir’de kültür ve turizme 182,50 milyon TL yatırım yaptıklarını dile getiren Çankırı, “Özel tiyatrolara büyük destek sağladık. 109 özel tiyatroya 1 milyon 454 bin TL yardım yaptık. Kültür varlıklarını geleceğe taşımak adına proje, bakım, onarımları ile müze teşhir-tanzim ve yapım işlerinin yanı sıra ören yeri çevre düzenleme işleri için yaklaşık 30,8 milyon TL ödenek ayırdık. Tarihimizi gün yüzüne çıkartıyoruz; İzmir’de 15 adet Bakanlar Kurulu Kararlı Türk ve 3 Adet Bakanlar Kurulu Kararlı yabancı kazı olmak üzere toplam 18 kazı çalışması için 2002-2017 yılları arasında toplam 23,2 milyon TL ödenek aktarıldı” diye konuştu.

unnamed-(4)-143.jpg

BÖLÜNMEZ GÖNÜLLERDE YER ETTİ

Milletvekili Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretleri ve görüşmeleri seçimden sonra da sürdüreceğini söyledi. Ürkmez Mersinli Mahalle muhtarlığını ziyareti sırasında Mahalle Muhtarı Şerafettin Yeşilçayır’ın projeleri olduğunu bunları paylaşmak istediğini söylemesi üzerinde Konak’ta bir ofis açmaya hazırlandığı müjdesini veren Çankırı, İzmirlinin yararına olacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduğunu ifade etti. İzmirlilerle kurduğu diyalogla da gönüllerde yer eden Çankırı, Seferihsarlı Osman Aksu’nun AK Parti icraatlarına değinen ve vatan sevgisini dizelere döktüğü şiirlerini keyifle dinledi.

unnamed-(5)-114.jpg

ROMANLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

AK Parti Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Buca Göksu Mahallesinde üç bin kişinin katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğine katıldı. Yaptığı konuşmada “Biz artık İzmir’in hasret kaldığı hizmetleri sunabilmek için İzmirlilerden yetki istiyoruz. Vereceğiniz destek yerel seçimlerde de sonuçlara etki edecektir. ‘Güçlü Başkan, Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye’ diyoruz ve temsil gücümüzü artırmak için AK Partili vekil sayısında artış bekliyoruz.” dedi.

unnamed-(6)-077.jpg

İftarın ardında geç saatlere kadar sokaklarda dolaşan Çankırı, kendine özgü mahalle kültürü ile dikkat çeken Roman vatandaşlarla sokak sohbetleri yaptı. AK Parti Milletvekili adayı Cemal Bekle ile yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Çankırı, “Toplumumuzun tüm renklerini çok seviyoruz” dedi. Sokağa dökülen vatandaşlarla fotoğraf çektiren Çankırı, Roman çocukları hediye ettiği bayramlıklarla sevindirdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.