AK Partili Dağ, Menderesliler ile iftar açtı

AK Partili Dağ, Menderesliler ile iftar açtı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Menderes Belediyesi tarafından her gün top sahası yanında düzenlenen iftar sofrasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ katıldı. Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Dağ’a Menderesliler büyük ilgi gösterdi.

Yemek dağıttı

İlk olarak Menderes Belediyesi’ni ziyaret eden Dağ, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve ekibinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ardından iftar alanına geçen Dağ ve Soylu, vatandaşlara kendi elleriyle yemek dağıttı. Dağ, iftarın ardından Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nda vatandaşlarla çay içti.

Yeni görevde başarı diledi

İftarın ardından konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ İzmir Milletvekilimiz, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’a bu akşam iftarını bizimle açtığı için, bizlerle soframızda olduğu için teşekkür ediyorum.  Kendisine partimiz tarafından büyük bir sorumluluk verildi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak yeni görevine başladı. Yeni görevinde de kendisine başarılar diliyorum, Rabbim utandırmasın, Allah yolunu açık etsin. Menderes Belediyesi olarak bizim dönemimizde başlattığımız iftar sofralarımızda vatandaşlarımızla bir olmaya, beraber olmaya devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımıza da bizlerle gönül soframızda oldukları için teşekkür ederim” dedi.

Ramazan'ın ruhu yaşatılıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise, “ Ramazan-ı Şerif bize çok şey anlatıyor. Bulunduğumuz ortamda dahi bu ayın ne kadar bereketli, ne kadar önemli bir ay olduğunu, bizim değerlerimizi anlama noktasında ne kadar önemli bir zamanı geçirdiğimizi ortaya koyuyor. Menderes’in farklı bölgelerinden gelen vatandaşlarımız var bugün burada. İşte Ramazan zengin, fakir, genç, yaşlı demeden hepimizi bir araya getiriyor, aynı masa etrafından buluşturuyor. Dinimizin birlik ve beraberliği, insanlar arasından ayrımı kaldıracak özelliği olduğunu çok net şekilde ortaya koyuyor. Belediyelerimizde bu tür organizasyonları hayata geçirerek bu mübarek ayı en güzel şekilde idrak etmemize vesile oluyor.  Menderes Belediye Başkanımıza ve ekibine de bu sebepten ötürü teşekkür ederim” dedi.

İnlerine girildi

Ülke gündemine de değinen Dağ, “ Ülke gündemi noktasında önemli süreçler yaşıyoruz. Bugüne kadarda bu anlamda birçok hadiseler yaşandı. Yaklaşık 7-8 yıldır coğrafyamızda yaşananlara baktığımızda bu süreçlerin zor bir süreç olduğun görüyoruz. Dünyada böyle dönemler tarih boyunca yaşandı ama bu dönemde öncelikle ülkemizde istikrarlı bir yönetimin olması, problemlere anında çözüm üreten bir yönetimin olması çok büyük bir avantajdır. Bu avantajı da Cumhurbaşkanımız önderliğinde hep birlikte bir arada gerçekleştirmeye gayret gösteriyoruz. Çünkü yaşadığımız süreci çok iyi biliyor ve anlıyoruz. Gelinen noktaya baktığımızda özellikle terörle mücadele konusunda önemli bir süreçte olduğumuzu söyleyebilirim. Birileri bundan bir yıl önce şehir merkezlerinde çukurlar açarken, o çukurlara bir takım anlamlar yüklerken, güya öz yönetimler ortaya koyarken şimdi dağlarda kaçacak delik arıyorlar. İnlerine kadar girildi. Bu anlamda zaman zaman hepimizi derinden üzen hadiselerde ortaya çıkıyor, birçok vatan evladımızı kaybettik. Ümmetin liderliğini üstlenen ve bu anlamda da dünyaya ümmetin sesi soluğu olan bu milleti bu devlete Rabbim muhafaza eylesin” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.