Ak Partili Hamza Dağ, yol haritasını paylaştı

Ak Partili Hamza Dağ, yol haritasını paylaştı

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Avukat Hamza Dağ, sosyal medyada paylaştığı yol haritasıyla yeni bir çalışma başlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanı olmasından sonra AK Parti MKYK ve MYK'sına giren ve sonrasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı görevlerine getirilen,  AK Parti İzmir Milletvekili Avukat Hamza Dağ, İzmir'de teşkilat ziyaretleriyle ilgili kendisine özgün bir yol haritası yaptı.

19029443_1796255394021991_1619496063978067836_n.jpg

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı yaparken genç yaşta milletvekili olan Avukat Hamza Dağ, her yaptığı konuşmasında AK Parti'nin teşkilat yapısına olan güvenini ve önemini anlattı. Konuşmalarında AK Parti'nin gerçek anlamda bir teşkilat partisi olduğunu, Türkiye'nin her ilinde, ilçesinde, mahallesinde AK Parti teşkilatının var olduğunu ve bunun da AK Parti'nin en büyük gücü olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir teşkilat ziyaretlerine de hızlı başladı.

Önceki gün Konak, Karabağlar ve Gazimeir İlçelerinde teşikalat üyeleriyle biraraya gelen ve onlara hitap eden Hamza Dağ, Ramazan sonuna kadar ve yetmezse daha sonraki ayda bütün teşkilatları tek tek ziyaret edeceğini belirtti. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Avukat Hamza Dağ, teşkilat ziyaretleriyle ilgili olarak bir de yol haritası belirledi. Kendi sosyal paylaşım sitesi üzerinden bu yol haritasını paylaşan Dağ, teşkilat mensuplarına saat kaçta nerede olacağını bildirerek, teşkilatın coşku içinde biraraya gelmesine yön verdi. Dağ'ın sosyal paylaşım üzerinden gösterdiği ziyaret yol haritası, teşkilat üyeleri tarafından da paylaşılarak binlerce kişiye ulaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.