AK Parti'li İmre’den CHP’li Pala’ya “9 Doğurur” Eleştirisi

AK Parti'li İmre’den CHP’li Pala’ya “9 Doğurur” Eleştirisi

CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala’nın sosyal medya üzerinden AK Partili Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’ya 9 maddelik eleştirisine, AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre’den yanıt gecikmedi. Facebook’ta yaptığı açıklamalarla AK Partili M

Ahmet Pala’nın, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Menderes Belediye Başkanı seçilen Bülent Soylu’nun rakibi olduğunu hatırlatan İmre, “ Sayın Pala halen 2014 yerel seçimlerindeki hezimeti sindirememiş olacak ki, 2 yılda Menderes’i hizmet kervanıyla tanıştıran başkanımıza eleştirilerini sürdürüyor. Sayın Pala bilmelidir ki, 2014 yerel seçimlerinin üzerinden çok sular geçti. Kendisi hezimete uğramış ve ilçemiz hak ettiği hizmet kervanına AK Partili belediyemiz ile ulaşmıştır. Sayın Pala’nın 9 maddelik açıklamalarının muhatabı belediye başkanımız olamaz. Sayın Pala artık geçmişle yaşamayı bırakmalı” dedi.

9 doğuruyor

Ahmet Pala’nın 9 maddelik açıklamasına hiç bir karşılığın olmayacağını ifade eden İmre, “ Sayın Pala 9 maddelik açıklamasına 9 doğurur gibi açıklama beklemektedir. Ona verilecek en güzel cevap 2 yılda Menderes’e yapılan belediye hizmetleridir. Bugüne kadar yapılamaz, olmaz denilen birçok ilk, Başkanımız Bülent Soylu döneminde hayata geçmiş ve Menderesimiz ilklerle tanışmıştır. Sayın Pala bence 9 doğurmaya devam etsin ama bu bekleyişi belediyemizin bundan sonra yapacağı hizmetlerle ilgili olsun. Çünkü belediyemizin ilklerinden faydalanan yine kendileri olmuşlardır. AK Parti olarak bizim anlayışımız zaten birilerinin değil, herkesin hizmetinde olmaktır. Belediyemiz, Sayın Pala için de çalışmasını sürdürecektir  ” ifadelerini kullandı.

Kaybetmek istemeyiz

AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre, seçim kaybetmiş birisinin ilçe başkanı yapıldığına vurgu yaparak, “ Sayın Pala seçimlerdeki başarısızlığını ilçe başkanı olarak devam ettirmektedir. Kendi partisi içinde dahi eleştirilen ve sevilmeyen Sayın Pala için son sözüm şu olacaktır; ‘ Eğer biz bir açıklama yaparsak Sayın Pala İlçe Başkanlığı koltuğundan da olur. Biz kendisini geç bulduk, erken kaybetmek istemiyoruz. Böyle ilçe başkanı her ilçeye nasip olmaz. Kendisi 9 doğurmaya devam etsin ve hizmet kervanımızın nimetlerinden yararlanmayı sürdürsün’ ’” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.