AK Partili o isim listelere kızdı; siyaseti bıraktı

AK Partili o isim listelere kızdı; siyaseti bıraktı

"Bir topçu, tepeden inme gelip, davası için yıllarını veren tüm teşkilâttaki arkadaşları yok sayarak listenin en ön sırasına yazılıyor."

AK Parti İzmir’de kurucu il genel sekreterliği ve AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı yapan, 2014 yılında Bayraklı Belediye Başkanı adayı olan İsmail Sarı, dün oluşturulan milletvekili listelerine tepki göstererek, siyaseti bıraktığını sosyal medya hesabından duyurdu. Sarı, AK Parti İzmir 2. Bölge 2 sıradan aday olan milli futbolcu Alpay Özalan’ı hedef alarak, “Bir topçu, tepeden inme gelip, davası için yıllarını veren tüm teşkilâttaki arkadaşları yok sayarak listenin en ön sırasına yazılıyor. Artık aktif siyaseti bırakıyorum” dedi.

Sarı’nın paylaşımı şu şekilde:

“AK Parti'nin kuruluşunda Kurucu il genel sekreteri, Mv. adayı, bayraklı ilçe başkanı, belediye başkan adayı ve il genel meclis üyesi olarak görev yaptım. Girdiğim tüm seçimlerde partimin oy oranını en üst seviyeye çıkarttım... 16 yıldır birlikte çalıştığım AK Parti teşkilatındaki dava arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Siyasî hayatım boyunca her zaman yanımda olan Bayraklı’lı can dostlarıma ve tüm halkımıza verdikleri destek için şükranlarımı sunarım. Şunu çok iyi anladım. Verilen onca emeğin hiç bir önemi yok. Bir topçu tepeden inme gelip, davası için yıllarını veren tüm teşkilâttaki arkadaşları yok sayarak listenin en ön sırasına yazılıyor. Artık aktif siyaseti bırakıyorum. Haklarınızı helal edin. Benden yana helal olsun… Sevgilerimle.”

Bir dönem DSP’ye gitmişti

Öte yandan Sarı, daha önceki dönemde de AK Parti’de yaşadığı sorunlar yüzünden Demokratik Sol Parti’ye(DSP) geçmiş, bir süre sonra AK Parti’ye geri dönüş sağlamıştı.

yj.jpg

Kaynak: Gerçek Haberci
              Akmedyahaber
              Gazete Ege
              Öncü Şehir

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.