AK Partili Özdağ, Başkan Ergün'e o sözünü hatırlattı

AK Partili Özdağ, Başkan Ergün'e o sözünü hatırlattı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı hizmet binasının 411 Milyon liraya ihaleye çıkartılmasına bir tepkide AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’dan geldi.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı hizmet binasının 411 Milyon liraya ihaleye çıkartılmasına bir tepkide AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’dan geldi. Özdağ, 2009 yılında ilk Belediye Başkanı seçildiği dönemde AVM’nin yanında bulunan ve Bülent Kar döneminde yapılması planlanan Belediye hizmet binasına karşı çıkan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün “Ben saraylarda oturmam” sözleriyle, Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 411 Milyon liraya ihaleye çıkartılması arasında büyük çelişki oluştuğunu belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeni yapılması planlanan hizmet binasının 411 Milyon liraya ihaleye çıkartılmasına bir tepki de AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’dan geldi.  Özdağ, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yönetileceği yer, aynı zamanda bir manada itibarı olan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 1 Milyar 400 Milyon Lirayı malolduğunda maliyetini ağızlarına dolayanlar ve yakışıksız sözlerle bir algı operasyonu oluşturarak adeta kaos ortamı yaratmak isteyenler ne hikmetse Cengiz Ergün’ün yaptırmak istediği ve 411 Milyon liraya ihaleye çıkartılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı yeni hizmet binası için seslerini çıkarmıyorlar? Neyse ki Kamu İhale Kurumu bu konuda örnek bir karara imza atarak ihaleyi iptal etti. Bu nedenle öncelikle Kamu İhale Kurumu yetkililerini bu ihalenin iptal edilmesine ilişkin aldığı karardan dolayı kutluyor, Cengiz Ergün ve ekibini bir kez daha düşünmeye davet ediyorum” dedi.

Bir Belediye hizmet binası için 411 Milyon liranın çok büyük bir rakam olduğunu belirten Özdağ, “Cengiz Ergün ve ekibi 1 Trilyon bütçesi olan Manisa Büyükşehir Belediyesine 411 Milyon liralık bir bina yapılmasını istiyorlar. Tabi ki Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binaya ihtiyacı varsa ihtiyaçlara cevap verecek bina yapılacak. Ama bu bina yapımına harcanan rakam kesinlikle afaki olmayacak. Ben Cengiz Ergün’ü bir kez daha bu konuyla ilgili yürütülecek çalışmaları gözden geçirmeye davet ediyorum. Manisa’da yapılacak çok daha önemli işler var. Büyükşehir Belediyesi’nin mevcut binası ise kanaatimce yeterli durumdadır. İşlerin önem derecesini birbirinden ayırt edemeyen bir Cengiz Ergün’le karşı karşıyayız” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.