AK Partili Şengül: “Gönül kapılarımız her daim açık”

AK Partili Şengül: “Gönül kapılarımız her daim açık”

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “Gönül kapılarının her daim ardına kadar açık olduğunu söyleyerek,, “İzmirli hemşerilerimiz de samimiyetimize inanıyor ve bizleri yalnız bırakmıyor” diye konuştu.

Ramazan ayı dolayısıyla geçtiğimiz günlerde Alsancak Kordon’da iftar programı gerçekleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “Milletimiz, bizden beklediği samimiyeti her daim gözlerimizde görmektedir. Bunun bir örneğine daha bu iftar programımızda şahit olduk. İzmirli hemşerilerimiz bizlerin yanında olarak, desteklerini hissettirerek muhalefete mesajını net bir şekilde vermiştir” diye konuştu.

İzmir’in çok kültürlü bir yapısı olduğunu dile getiren Şengül, “İzmir, Anadolu’nun her kesiminden insanı bünyesinde barındıran nadide şehirlerimizden biridir. Bu sebeple her dini inançtan, her etnik kökenden, her düşünceden vatandaşımızın nefes aldığı bu topraklar bizler için en verimli diyalog ortamıdır. Gerçekleştirdiğimiz bu iftar programında yine her kesimden kardeşimiz bizlerle olarak bunu bir kez daha göstermiştir. Günlük hayatta birbiriyle çok yakın oturan ancak tanışma fırsatı bulamamış vatandaşlarımız yan yana oturarak ilişkilerini kuvvetlendiriyorsa, bu bizim tüm toplumu kucaklayıcı ve birleştirici bir anlayışımız olmasının getirisidir. Gönül kapılarımız ardına kadar açıktır ve her daim öyle olmaya devam edecektir” dedi.

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

Özgürlüklerin AK Parti ile teminat altına alındığına dikkat çeken Şengül şöyle konuştu;

“Geçmiş dönemlerde farklı siyasi partilerin insanların özgürlüklerine dolaylı yollardan ket vurduğunu hep birlikte izledik. Bizler, 14 Ağustos 2001’de AK Parti’nin ilk kurulduğu gün Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi, ‘Artık Türkiye’mizde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek çıktığımız bu kutlu yolda her geçen gün daha müreffeh bir ülke idealiyle hareket etmeye ve özgürlüklerin asıl sahiplerine verilmesine çalışmaya söz verdik. Allah izin verdiği sürece milletimizin özgürlükleri AK Parti’nin teminatı altındadır.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.