AK Partili Sürekli ve Kaya, "Eksiklikler hızla tamamlanacak"

AK Partili Sürekli ve Kaya, "Eksiklikler hızla tamamlanacak"

Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken’i makamında ziyaret ettiler.

AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve Mahmut Atilla Kaya, 8 Eylül’de açılan Torbalı Devlet Hastanesi ve yine Aralık ayında Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılması planlanan Ödemiş Devlet Hastanesi’nin personel ve diğer eksikliklerinin giderilmesi hakkında konuşmak üzere Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken’i makamında ziyaret etti.

“EKSİKLER HIZLA GİDERİLECEK”

Görüşmenin ardından konuşulan tüm konularda destek sözü aldıklarını ifade eden Sürekli, “Sayın Bakan Yardımcımızla yaptığımız karşılıklı istişareler neticesinde özellikle personel başta olmak üzere söz konusu eksikliklerin ivedilikle giderileceği sözünü aldık. Tahmin edileceği üzere sadece bu konuda değil, sağlık anlamında İzmir’in diğer hastanelerinin de ihtiyaç durumlarıyla ilgili detaylı bir bilgi aktarımında bulunduk. Güzel İzmirimiz’in sorun ve eksikleriyle her daim yakından ilgilendiği gibi bu görüşmede de bizlere öncü olan Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Demircan’a ve Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Baha Öğütken’e teşekkür ederiz” diye konuştu.

Sağlıkla birçok detayın ele alındığı toplantının sonuçlarından memnun olduğunu söyleyen Sürekli, “Hükümetimiz geçtiğimiz 16 yılda olduğu gibi bugün de sağlık konusunun ne denli önemli olduğunun bilincinde hareket etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Ne kadar hizmet edersek edelim yapılanlar yetmez, daha iyisini yapmak zorundayız’ sözünü şiar edinerek gecemizi gündüzümüze katıyor, vatandaşımızın daha iyi sağlık hizmeti alması için elimizi taşın altına koyuyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.