"AK Parti’nin 16. yıldönümünü yürekten kutluyorum"

"AK Parti’nin 16. yıldönümünü yürekten kutluyorum"

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti’nin kuruluşunun 16. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Kurucu İl Gençlik Kolları Başkanlığı, İzmir Büyükşehir ve Kemalpaşa Belediyesi Meclis üyeliği gibi görevlerde bulunan ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den Kemalpaşa Belediye Başkanı seçilen Uğurlu, AK Parti'nin mensubu olmaktan ve çatısı altında görev yapmaktan büyük onur duyduğunu açıkladı.


Başkan Uğurlu, "14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türk siyasi tarihine kazandırılan ve çatısı altında görev yapmaktan onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 16. yıldönümünü yürekten kutluyorum. Yeni Türkiye vizyonu ile 2023 yolunda tam 16 yıldır çalışan, üreten ve milletine hizmet eden Ak Parti; Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedefler doğrultusunda durmaksızın ilerlemeye devam etmektedir" dedi. 


AK Parti'nin 2002 yılından beri  girdiği her seçimden zaferle çıktığını hatırlatan Uğurlu mesajında şu ifadelere yer verdi: "2002, 2007, 2011 ve 2015 genel seçimlerinde 2004, 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde sandıktan her defasında zaferle, daha da güçlenerek çıkan AK Sevda hareketi tüm engellemelere rağmen 16 yıldır dimdik ayakta durmaktadır. 15 Temmuz hain darbe girişiminde tanklara ve toplara meydan okuyarak, şahadete yürüyen kahraman milletimiz; ülkemiz için karanlıktan aydınlığa bir çıkış yolu olmuştur.

16 Yıldır kahraman milletimizin omuzlarında yükselen, gönüllerimizde bir tutku haline gelen AK davamız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşu ile yaşamaya devam edecektir. Bu vesile ile 15 Temmuz hain darbe girişiminde şahadete yürüyen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor; partimizin 16. yıldönümünü yürekten kutluyorum. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere beraber omuz omuza görev yapmaktan onur duyduğum tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.