ALAATTİN YÜKSEL, ÖDEMİŞ’TE “HAYIR” TURUNDA

ALAATTİN YÜKSEL, ÖDEMİŞ’TE “HAYIR” TURUNDA

“DAĞLARIMIZDA, OVALARIMIZDA HAYIR ÇİÇEKLERİ AÇIYOR”

CHP İzmir eski İl Başkanı ve 24. Dönem İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa referandumu için “Hayır turlarına” tam gaz devam ediyor. Alan çalışması kapsamında Ödemiş belde ve köylerinde vatandaşlarla buluşan Yüksel, Ödemişliler tarafından “Dağlarımızda, ovalarımızda hayır çiçekleri açıyor” diyerek karşılandı.
 
Anayasa referandumunu anlatmak için İzmir ilçelerinde ilk günden itibaren sahaya çıkan CHP’li Yüksel, bu kez  Pazar günü Ödemiş belde ve köylerinde çalıştı. CHP Ödemiş İlçe Başkanlığında, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Salih Özçiftçi, İlçe Başkanı Nazan Dönmez, İlçe Yöneticileri, gençlik ve kadın kolları ile yapılan planlama toplantısının ardından Yolüstü, Kaymakçı, Üçkonak, Birgi mahallelerinde alan çalışması yapıldı. Eski İl Başkanı Yüksel, Gün boyu süren ziyaretler sırasında adeta çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı. 
 
YÜKSEL: “OY SİZİN, TERCİH SİZİN. BU ÜLKE HEPİMİZİN” 
CHP İzmir eski İl Başkanı ve 24. Dönem İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, kahvehane buluşmalarında Ödemiş’lilere seslendi. 
Yüksel, “Ödemiş ilçemiz 10 soruluk çok güzel bir anket hazırlamış. Anketin ilk sorusu, (Halktan toplanan vergilerle oluşan bütçenin nerelere harcanacağına tek adam karar versin mi?), ikinci soru (Başkan, tek başına milletin yüzde yüz iradesiyle oluşan TBMM’yi fesh etsin mi?), üçüncü soru ise (Başkan; Eşini, damadını, oğlunu, kızını başkan yardımcısı olarak atasın mı?) şeklinde. Sorular uzayıp gidiyor. Biz bunların hepsine yüksek sesle (Hayır) diyoruz. Eğer siz bunlara hayır diyorsanız 16 Nisan’da mutlaka sandığa gitmeli, tercihinizi kullanmalısınız. Oy sizin, tercih sizin. Bu ülke hepimizin. Aydınlık gelecek için hepimiz sahip çıkmalıyız” dedi.
 
“ANAYASA PAKETİNDE TARIM VE HAYVANCILIĞA, 6,5 MİLYON İŞSİZLİĞE, YOKSULLUĞA, TERÖRE ÇÖZÜM VE ÇARE YOK. OYUNA GELMEYELİM; SANDIKTA BİRARAYA GELELİM. HAYIR'DA BİRLEŞELİM”
Alaattin Yüksel ve Ödemiş ilçe örgütü temsilcileri gün boyunca 2 bin’i aşkın Ödemiş’li ile yüzyüze görüşerek kucaklaştı. Ödemişlilerin, 2002’den bu yana tarım politikalarıyla çiftçiyi yoksullaştıran zihniyete gereken cevabı referandumda vereceğini kaydeden Yüksel, “Yıllardır köylünün, çiftçinin sorunlarına gözlerini kulaklarını kapattılar. Ödemiş’te görüştüğümüz herkes referandumun ne getirip ne götüreceğini çok iyi biliyor. Anayasa paketinde tarım ve hayvancılığın geliştirilmesine, 6,5 milyon işsizliğe, yoksulluğa, teröre çözüm ve çare yok. Tüm bu olumsuzluklara şimdi hayır demezsek, başka bir zaman olmayacak. Oyuna gelmeyelim, sandıkta biraya gelelim, Hayır'da birleşelim. Ödemiş’te gördüğümüz yakın ilgi ve destek ülkemizin aydınlık geleceğini müjdeliyor.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.