Alaşehirli Miniklere Sivil Savunma Dersi

Alaşehirli Miniklere Sivil Savunma Dersi

28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeniyle Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrencilere yönelik temel afet bilinci eğitimi verildi.

28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeniyle Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrencilere yönelik temel afet bilinci eğitimi verildi. Düzenlenen eğitim kapsamında Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Personeli tarafından miniklere afet anlarında nasıl davranmaları gerektiği ve kendilerini nasıl koruyacakları anlatıldı.

Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrencilere 28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeniyle eğitim programı düzenlendi. Alaşehir Koordinasyon Müdürü Akif Ceylan’ın da hazır bulunduğu programda minik öğrencilere temel afet bilinci eğitimi verildi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Personeli tarafından verilen eğitimde minik öğrencilere afet anında yapılması gerekenler anlatıldı. Miniklere sivil savunma bilincinin arttırılması amacıyla düzenlenen eğitimde, afetlerin günlük yaşamın bir parçası olduğu ve önemli olanın bu afetlere karşı bilinçlenmek olduğu vurgulandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.