Alexis Sanchez Manchester United'ta

Alexis Sanchez Manchester United'ta

Alexis Sanchez, yeni sözleşmesi ile Premier Lig'in en çok kazanan futbolcusu olacak.

Manchester United, bir süredir kadrosuna katmak için çalıştığı Alexis Sanchez transferini resmen bitirdi. Manchester United, dev imzayı sosyal medya hesabından video ile takipçilerine duyurdu. Alexis Sanchez, yeni sözleşmesi ile Premier Lig'in en çok kazanan futbolcusu olacak.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Arsenal’de forma giyen golcü futbolcu Alexis Sanchez transferini bitirdi. Bir süredir devam eden görüşmelerde ezeli rakibi Manchester City’yi saf dışı bırakan Manchester United, Şilili golcü ile her konuda anlaştı. Anlaşma gereği Manchester United’daki geleceği tartışılan Henrikh Mkhitaryan, Arsenal’e gönderildi. Manchester United’dan haftalık 550 bin pound alacak olan Alexis Sanchez, Premier Lig’in en çok kazanan ismi olacak.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Manchester United, Sanchez için Arsenal’e Mkhitaryan’ın yanı sıra 20 milyon Sterlin bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Arsenal Kulübü ise bu takasın gerçekleşmesinin ardından Henrikh Mkhitaryan’ı 3.5 yıllığına kadrosuna kattığını resmen açıkladı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.