Ali Granit Can Yayınları’na Yeni Genel Müdür Oldu

Ali Granit Can Yayınları’na Yeni Genel Müdür Oldu

Can Sanat Yayınları A.Ş.’nin Genel Müdürlük görevine Ali Granit getirildi.

Son yıllardaki dikkat çekici girişimlerle hızla büyüyen Can Yayınları, bu büyümeye ayak uydurabilecek yapısal değişikliklere gidiyor. Organizasyon yapısını geliştiren, yeni departmanlar kuran Can Yayınları, bu yapılanmanın başına yeni bir genel müdür atayarak devam ediyor. Can Yayınları’nın Genel Müdürlük pozisyonuna, 7 yıl boyunca Can Yayınları Satış ve Pazarlama Müdürlüğü, 1,5 yıl da Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini başarıyla yürüten Ali Granit atandı. Ali Granit yeni görevine 1 Ocak 2018 tarihi itibarıyla başlayacak.


Can Yayınları Yönetim Kurulu üyesi ve 10 yıldır Genel Müdürlük görevinde bulunan Can Öz ise 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenecek. Can Öz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: 


“Can Yayınları'nda yaklaşık 2 senedir planladığımız yeniden yapılanma çalışmalarını önümüzdeki hafta başlatacağımızı duyurmak istiyorum. Birçok konuda işbirliği yaptığımız Ernst&Young'la yürüttüğümüz hazırlık çalışmaları tamamlandı ve artık Can Yayınları'nda yeniden yapılanma süreci fiilen başlıyor. Bu süreç elbet yönetim kademelerini de kapsıyor ve benim için de önemli değişiklikler getiriyor. Artık patron/yönetici tanımını ortadan kaldırıyoruz. 1 Ocak 2018 itibarıyla artık Can Sanat Yayınları A.Ş.'nin Genel Müdürü değil, Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve devam edeceğim. Bununla birlikte de yürütmeye dair yetkilerimi, baştan ve çok kapsamlı olarak tanımlanan Genel Müdür görevine gelecek arkadaşıma devredeceğim. Bu göreve yaklaşık 1,5 senedir özenle hazırlanan, 9 yıldır Can Yayınları'nda çalışan ve bir süredir de Genel Müdür Yardımcısı görevini üstlenen Ali Granit'e devrediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum.” 


11.06.1981 doğumlu Ali Granit, Saint-Michel Fransız Lisesi’ni ve California State University Northridge İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Çeşitli firmalarda görev almasının ardından 2009 senesinde, 27 yaşındayken Can Yayınları Satış Pazarlama Müdürü oldu. Bugün, 36 yaşında Can Yayınları’nda Genel Müdürlük görevine atanarak yayıncılık sektörünün en genç üst düzey yöneticilerinden birisi oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.