Başkan Adayı Tunç: Alnımın akıyla karşınızdayım

Başkan Adayı Tunç: Alnımın akıyla karşınızdayım

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde Ağrılılar Derneği’ni ziyaret eden Tunç gün içerisinde Sivas Güneykayalılar ve Eskiizmir Erzurumlular Derneği’nde vatandaşlar ile buluştu. Karabağlar ’da yaşayan tüm hemşehri toplulukları ile eşit mesafede olduğunu vurgulayan Tunç, “İlçemizin gelişim ve değişim projelerini hep birlikte planlayacağız. Dilimiz ortak, aklımız ortak olacak” dedi.

-002.jpg

ALNIMIN AKIYLA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK KARŞISNIZDAYIM

Gittiği ziyaretlerde Karabağlar Kaymakamlığı yapmış olduğu dönemde yapmış olduğu hizmetler ile anılmaktan mutluluk duyduğunu belirten Tunç, “Biz bugüne kadar Karabağlar’da yaşayan vatandaşlarımıza memnuniyet duyarak hizmet ettik. Bize ulaşan herkesin derdine derman olmaya çalıştık. Şimdi hemşehrilerimizin karşısına alnımızın akıyla belediye başkanı olmak için çıktık” diye konuştu.

“HERKESE EŞİT HİZMETTE EŞSİZ BİR BELEDİYECİLİK”

Belediyeyi kazandıkları ilk günden itibaren ilçenin tüm sokaklarında değişimin güzel yansımalarının görülmeye başlanacağını belirten Tunç, “Karabağlar halkı herkese eşit, hizmette eşsiz bir belediyecilikle tanışacak. Bugün var olan sorunların birçoğu bildiğiniz üzere altyapı belediyeciliğin ilk adım ve en basit hizmetlerinin yokluğundan kaynaklanıyor. Sizlerde biliyorsunuz ki bizler bu sorunları çok hızlı bir biçimde çözeriz” şeklinde konuştu.

“KARABAĞLAR’I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Karabağlar’da dezavantajlı bölge bırakmamak, ilçenin her yerini insanımıza yakışır bir biçimde geliştirmek için Karabağlar halkı ile birlikte çalışacaklarının altını da çizen Başkan Adayı Tunç, “Her icraatımızı halkımızın da fikrini alarak, hep birlikte yapacağız. Emin olun sokağınızdaki bir duvarı boyarken bile rengini sizlerle konuşarak belirleyeceğiz. Hiçbirinizin gönlünü incitecek en ufak bir işin içinde olmayacağız. Çünkü Karabağlar bizim evimiz, evimizi hep birlikte güzelleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.