Altay Lige Odaklanacak

Altay Lige Odaklanacak

Kızılcabölükspor'a yenilen Altay rotayı lige çevirdi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda rakibi Kızılcabölükspor’a yenilerek kupadan elenen Altay’da Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, asıl hedefleri olan lig mücadelesine odaklanacaklarını söyledi.


Büyük heyecana sahne olan ve devre arasında yaşanan tribün gerginliğinin damga vurduğu Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda rakibi Kızılcabölükspor’a 5-2 yenilerek kupaya veda eden Altay, ligde oynayacağı Gölcükspor deplasmanına odaklandı. Asıl hedeflerinin lig mücadelesi olduğunu kaydeden Altay Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, sahada büyük bir özveriyle mücadele eden genç oyuncuları ve kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına teşekkür etti.


GENÇ KADRO KENDİNİ İSPATLADI!
2-0’lık Erzincanspor galibiyetine imza atan oyuncuların kupa mücadelesinde dinlendirildiğini ve gençlerden oluşan bir kadro ile sahaya çıktıklarını hatırlatan Başkan Ekmekçioğlu; ‘‘Kızılcabölük maçında tüm olumsuzluklara rağmen genç kadromuz kendini ispatladı. 90+3’üncü dakikaya kadar tura yakın taraf olan Altay, son dakikada kalesinde gördüğü gol ve Serkan’ın oyundan atılmasıyla uzatmalarda elenmesine rağmen derinlikli kadrosunun gücünü ortaya koydu. Uzun lig maratonunda sakatlıklar ve kart cezaları yolumuzu tıkayamayacak. Ligde ilk yarının sonlarına doğru tekrar karşılaşacağımız Kızılcabölükspor’u yakından tanıma fırsatı bulduk, kendilerine üst turlarda başarılar diliyoruz. Bu maçtan gereken dersleri çıkarıp tüm gücümüzle Cumartesi günü oynayacağımız Gölcükspor deplasmanına yoğunlaşacağız.’’ şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.